Ana sayfa Haber Overwatch İçin Gelecek Olan Yenilik Ne?

Overwatch İçin Gelecek Olan Yenilik Ne?

863
0
PAYLAŞ

Bir süredir Blizzard resmi sosyal media hesaplarından Overwatch için kısa videolar göstermekte. İlk videoda sabit bir açıdan görünüşe göre İngiltere’de bir şehri andıran bir duvar gösteriliyor. İngiltere olarak tahmin yürütülmesinin sebebi ise omnic karşıtı sloganların duvarda yazıyor olması. Ancak tek dikkat çeken bu değil.

Duvarda ne ipuçları var

Duvarda Ay kolonisine ait bir grafiti görebiliyoruz ve bir beyaz renkli primat açıkça seçilebiliyor. Ay haritasını gelmesi ile birlikte Hammond isimli bir başka zeki Primatın olduğuna dair bilgiler yavaş yavaş paylaşılmıştı. Hatta Winston’ın odasının yanında Denek #8 olarak adlandırılmıştı.

Bir diğer göze çarpan şey ise Lucio konser posteri ancak spekülasyon üretmeden önce tamamen dikkati başka yöne çekmek için kurgulanmış olduğunu düşünebiliriz. En son yayımlanan kısa videoda ise kameranın önünden bir şey hızlıca yuvarlanarak geçmekte. Ancak büyük çoğunluk Hammond karakterinin açıklanacağı yönünde hatta kameranın önünden yuvarlanarak geçen objenin bir uzay kapsülünü andırıyor olması bu teorileri destekler nitelikte.

Görünüşe göre gelecek olan yeni bir kahraman mı yoksa yeni bir harita mı bir süre daha bekleyeceğiz gibi duruyor. Her iki videonun arasında 4 gün gibi bir süre var bu durumda ay sonunda ya yeni bir video göreceğiz ya da kısa bir fragman ile merakımız sona erecek.

Destiny 2 Forsaken Hikayesi Lineer Olmayan Bir Yapıda Tasarlanıyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here