Ana sayfa Haber Overwatch İçin Yeni Görev, Yepyeni Ödüller!

Overwatch İçin Yeni Görev, Yepyeni Ödüller!

517
0
PAYLAŞ

Destek birimleri sahaya indi! Tıbbi araştırmaların başındaki yetenekli şifacı Mercy’nin geçmişiyle yüzleştiği ve savaşa yeniden dahil olup olmayacağı hakkında önemli bir karar verdiği yepyeni kısa Overwatch hikâyesi “Valkyrie” şimdi sizlerle.

12 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında oyuncular 8 sprey, bir oyuncu simgesi ve efsanevi Dr. Ziegler kostümüne sahip olabilecek.

Ayrıca yeni görev Mercy’nin Çağrısı 12 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında oyunculara 8 yeni sprey, bir oyuncu simgesi ve efsanevi Dr. Ziegler kostümünden oluşan toplam 10 ödüle sahip olma şansı tanıyor!

Overwatch Oynadıkça Kazanın

Hızlı Oyun (Quick Play), Rekabetçi Oyun (Competitive Play) ya da Arcade modlarında kazanacağınız maçlar size yeni bir oyuncu simgesi, yeni spreyler ve yepyeni efsanevi kostüm Dr. Ziegler olarak geri dönecek!

  • 3 oyun kazanana 1 oyuncu simgesi
  • 6 oyun kazanana 2 yeni sprey
  • 9 oyun kazanana yeni efsanevi kostüm Dr. Ziegler
Overwatch Mercy’nin Çağrısı Ödülleri
Overwatch Mercy’nin Çağrısı Ödülleri
Overwatch Seyrettikçe Kazanın

Yetmez mi? O halde daha fazla Mercy kozmetik eşyası kazanmak için ilgili Twitch yayınlarını seyredin. Katılımcı yayıncılarımızın 2 Aralık tarihine kadar yapacağı yayınları her seyrettiğinizde daha fazla Twitch Drop kapma şansına sahip olacak ve Mercy’nin Çağrı Görevi kapsamında toplam 6 ekstra sprey kazanma fırsatı elde edeceksiniz!

  • 2 saat yayın seyredene 1 yeni sprey
  • 4 saat yayın seyredene 2 yeni sprey
  • 6 saat yayın seyredene 3 yeni sprey

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here