Ana sayfa Haber Overwatch Yeni Karakteri Belli Oldu Baptiste İle Tanışın

Overwatch Yeni Karakteri Belli Oldu Baptiste İle Tanışın

621
0
PAYLAŞ

Overwatch yeni kahramanı Baptiste için çıkış hikayesi videosu yayımlandı. Bir süredir topluluk tarafından merakla beklenen yeni karakterin detayları önümüzdeki günlerde bizlerle olacak.

Yeni gelecek kahraman için Blizzard bir tanıtım videosu paylaştı. Yeni karakterin ne zaman geleceği merakla beklenirken, Bridgette’nin geçtiğimiz yıl 20 Mart tarihinde çıkışı göz önüne alınarak yeni karakterin tahmini olarak Mart ayında bizlerle olması bekleniyor.

Overwatch 30. Kahramanı Baptiste

Yeni karakterimiz Baptiste’in oyuna son dönemlerde eklenen kahramanlar gibi birden fazla rolü olacağı tahmin ediliyor. Aktif çatışmaya katılan bir sıhhiye olarak tasvir edilen yeni karakterin hasar verme özelliklerinin yanı sıra takım arkadaşlarını iyileştirmeye yönelik özelliklerinin de olacağı konuşulanlar arasında. Şu an için sadece çıkış hikayesine sahip olduğumuz karakter hakkındaki bilgileri önümüzdeki günlerde detaylı bir şekilde öğreneceğiz.

Overwatch karakter havuzunu geliştirmeye devam ediyor. Aklımızda yeni karakterin çıkışının ardından başka bir soru daha var, Athena ne zaman geliyor?

Rainbow Six Siege Yeni Operatörü Sızdırılmış Olabilir

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here