Ana sayfa Haber Overwatch’un Yeni Kahramanı Belli Oldu

Overwatch’un Yeni Kahramanı Belli Oldu

742
0
PAYLAŞ

Overwatch’un yeni kahramanı belli oldu. Yeni kahramanımız bir hamster.

Blizzard bir süredir yeni kahraman hakkında ipucu veriyordu. Hammond bir topun içerisinde ki bir hamster. Pet shoptan aldığınız normal bir hamster olmadığı kesin. Hamster Hammond bir mech kullanıyor.

Bir süre konuşulan Jetpack kedi olmadığı kesin olsa da Hammond tüylü bir ölüm makinesi. Wrecking Ball isimiyle göreceğimiz Hammond bir Tank kahramanı.

Hammond’un özellikleri

Dörtlü uçak savar topunu ana silahı olarak kullanacak olan Wrecking Ball, Adaptive Shield isimli özelliğiyle etrafındaki düşman sayısıyla orantılı can kazanacak.

Mech’inin Roll isimli özelliğiyle Hammond Mech’in ayaklarını içeri çekerek kendini ölümcül bir hamster topuna çevirecek. Ayrıca Grappling Claw isimli özelliğiyle etrafta bulunan yer şekillerine ve binalara tutunarak kendini ileri savurabilecek, bu özellikle çarptığımız düşmanlar hasar alıp geriye doğru fırlayacak. Bu özellik sayesinde oldukça yüksek bir hızla hareket edeceği de öğrendiklerimiz içerisinde.

The Piledriver özelliğiyle havadan yere düşen Wrecking Ball düştüğü noktada bulunan karşı takım oyuncularını yere düşürecek. Son olarak Minefield özelliğiyle etrafa mayınlar bırakıp rakip takım için ölümcül bir alan oluşturacak.

Hammond namı değer Wrecking Ball şu an PTR da test edilebilir durumda. Ayrıca sizlerle Jeff Kaplan’ın da içerisinde bulunduğu geliştirici videosunu da paylaşmak istiyoruz. Mech kullanan Hamster beklediğimiz kahraman olmasa da Hammond oldukça eğlenceli bir kahraman olacağa benziyor.

The Division 2 İçin Gelecek Olan Yeni Set Sistemi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here