Ana sayfa Haber Yeni Vampire: The Masquerade Oyunu İçin Gelişmeler Var

Yeni Vampire: The Masquerade Oyunu İçin Gelişmeler Var

566
0
PAYLAŞ

Paradox Interactive, olduça gerçekçi bir randevu uygulaması alternatif gerçeklik oyunu olan Tender ile aylardır yeni bir oyun için ortamı hazırlıyor. Bugün, yayımlanan yeni görseller ile tüm bu hazırlıkların 2004’teki Vampire: The Masquerade – Bloodlines ile ilgili olabileceğine dair net bir ipucu verdi.

Twitter’da yayınlanan görsellerden Surfside Diner, The Ocean Hotel in Flames, Ventrue Penthouse, Malkavian Mansion, Nosferatu Sewers ve Fat Larry’nin minibüsünü seçebiliyoruz.

Vampire: The Masquerade ilk çıktığı zaman beklenen ilgiyi tam anlamı ile görememişti. Ancak zaman içinde son derece sıkı bir takipçi ve hayran kitlesi edinmiş durumda. Son zamanlarda popüler oyunların remake sürümlerinin yapılma furyasına katılacak mı göreceğiz. Fakat Paradox Interactive’in bu kadar kapsamlı bir reklam kampanyası sonrasında devam oyunu yapacağı ihtimali ağır basıyor.

Tüm bu reklam kampanyasının bir remake için mi yoksa bir devam oyunu için mi olduğu hakkında net bir bilgiye ayın 21’de ulaşacağız. Bu hafta gerçekleşecek olan Oyun Geliştiricileri Konferansında Paradox Interactive’in bu konu hakkında daha detaylı bilgi vermesi bekleniyor.

Towers İçin Deneme Sürümü Videosu Yayımlandı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here