Ana sayfa Haber Path of Exile Blight Eklentisi Çıkışını Yaptı

Path of Exile Blight Eklentisi Çıkışını Yaptı

482
0
PAYLAŞ

Path of Exile için çıkan son genişleme olan Blight sevilen ücretsiz Diablo benzeri oyuna kule savunması tarzı bir mekanik ekledi. Güncelleme aynı zamanda birkaç sınıfta bazı değişiklikler yaptı ve Path of Exile’nin ana oyununa iki eski lig ekledi. Bu güncelleme ile Necromancer, Poison Assassin ve Mine Sabotuer’un yetenekleri ve oynanış tarzları iyileştirilmiş.

Blight’taki görevimiz Rahibe Cassia’nın canavarların zihinlerini kontrol eden bitki benzeri bir organizma olan Blight’ın yayılmasını durdurmasına yardımcı olmak. Ele geçirildiğinde, canavarlar daha kuvvetli hale gelir, ancak akılsızca Fungal Growths tarafından yaratılan dalları takip ediyorlar. Onları durdurmak için, yaratıkların kendine özgü zayıflıklarından yararlanan, hayatta kalmak için hem alanı hem de kaynakları verimli bir şekilde kullanan savunma yapılarının kurulması gerekiyor.

Temel olarak bir hat olan her dalın ilerleyişini başarılı bir şekilde savunduğunuzda, ödül dolu bir sandığa erişeceksiniz. Rahibe Cassia, savaş sırasında düşen yağları, ekipmanlarınızı daha kuvvetli hale getirmek için kullanabilme yeteneğine sahip.

Savunma yapıları açısından, Blight size kullanabileceğiniz geniş bir cephanelik sunuyor. Donduran, şoklatan, sersemleten, yakan, taşlaştıran ve zayıflatan kuleler var. Düşmanlara zarar veren bu kulelere ek olarak karakterinizi daha kuvvetlendiren kulelerde oyuna eklenmiş.

Blight, Path of Exile oyun sonu haritalarınıda genişletiyor. Bunları bulduğunuzda, daha büyük ödülleri kovalamak için daha büyük Blight savaşları yapabileceksiniz. Grinding Gears, bu karşılaşmalarda kazanabileceğiniz ganimetlerin oyunun en güçlüleri arasında olduğunu söylüyor.

ADATA RAM Kapasitelerini İkiye Katlıyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here