Ana sayfa Haber PUBG Avrupa Ligi 3. Aşaması Bu Cuma Başlıyor

PUBG Avrupa Ligi 3. Aşaması Bu Cuma Başlıyor

442
0
PAYLAŞ

PUBG Corporation, 30 Ağustos Cuma günü Messe Berlin’de başlayacak canlı olarak yayınlanacak PUBG Avrupa Ligi’ni (PEL) duyurdu. 

Avrupa’nın en iyi takımları PUBG Global Championship’te yer almak için Berlin’de karşılaşacak

Takımlar, 350.000 dolarlık devasa ödül havuzu ve Kasım ayında düzenlenecek olan PUBG Global Championship’e (PGC) gitmek için sunulacak altı giriş bileti için mücadele edecek. Dünyanın en iyi PUBG oyuncuları ABD Kaliforniya’da onlara özel olarak hazırlanacak savaş alanında hayatta kalmak ve 2.000.000 dolarlık ödül havuzunu paylaşmak için güç mücadelesine girecekler.

Bu macera cuma günü Türkiye saati ile 19:00’dan itibaren başlayacak, cumartesi ve pazar günü de aynı saatlerde devam edecek. Önemli bir detay olarak ikinci ve altıncı haftanın maçları, Türkiye saati ile 18:00’da başlayacak. PGC eleme yöntemi hakkında daha fazla bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz.

PEL 3. Aşaması, altı hafta boyunca yoğun bir şekilde oynanacak ve 96 maç sonunda en iyi 16 takım belli olacak. Son hafta bütün katılımcılar, PGC sahnesine çıkabilmeyi garantilemek için bütün yeteneklerini ortaya koyacak. Sanhok’un rekabetçi harita havuzuna eklenmesiyle birlikte her eleme günü bir maç bu haritada oynanacak, takımların başarılı olması için her zamankinden daha fazla çaba sarf etmeleri gerekecek.

HyperX Pulsefire Core Oyuncu Fare İncelemesi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here