Ana sayfa Oyun espor PUBG Esports, Avrupa ve Amerika PGC 2021 Yeterlilik Sistemini Duyurdu

PUBG Esports, Avrupa ve Amerika PGC 2021 Yeterlilik Sistemini Duyurdu

7704
0
PAYLAŞ
PUBG Güncelleme 10.3 PC

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) gibi eğlence mülklerinden sorumlu KRAFTON, Inc.,  Kasım ayında gerçekleşecek ve PUBG Esports’taki en prestijli etkinlik olan PUBG Global Championship (PGC) 2021 için Avrupa ve Amerika yeterlilik sürecini duyurdu.

Avrupa ve Amerika bölgeleri, PGC 2021 yeterliliği için kullanılacak standartlaştırılmış bir metodoloji oluşturmak için uygun hale getirildi. Yeni sistemin bir parçası olarak, bölgelerin kadroları yıl boyunca çeşitli PUBG Esports turnuvalarında iyi performans göstererek PGC Yeterlilik Puanı kazanacaklar. Kazanılan tüm puanlar, taraftarların favori takımlarının nasıl performans gösterdiğini izleyebilmeleri için bölgesel liderlik tablolarına eklenecek. Sistem, PUBG Esports’un üç ana noktası (hayranlar, oyuncular ve küresel yarışmalar) dikkate alınarak oluşturuldu ve sürekli olarak yüksek performanslı tarafları ödüllendiren meritokratik bir yapı sağlayacak.

Küresel çevrimiçi PUBG Continental Series 4 ve 5 etkinliklerinde mücadele eden kadrolar, PGC Yeterlilik Puanlarının daha büyük bir bölümünü alacaklar, ancak takımlar ayrıca üçüncü taraf etkinliklerinde puan kazanma fırsatına sahip olacaklar.

PGC Yeterlilik Puanı kazanmak için ilk fırsat Avrupa’nın en iyi PUBG takımlarının 50.000 Amerikan doları ödül havuzundan pay almak için mücadele edeceği The ESL PUBG Masters: Spring’de gerçekleşecek. Turnuva, açık bir eleme turu düzenleyecek, yani bölgeden herhangi bir kadro ana etkinlikte bir yer için mücadele edebilir. Turnuva tarihlerinin tam listesi aşağıdadır. Daha fazla bilgi için lütfen resmi PUBG Esports sitesini ziyaret edin.

Avrupa ESL PUBG Masters: Spring Takvimi

Açık Elemeler: 31 Mart – 2 Nisan 2021

1. Aşama: 10-11 Nisan 2021

2. Aşama: 16-18 Nisan 2021

Büyük Final: 23-25 Nisan 2021

Yaz programı daha sonraki bir tarihte duyurulacaktır.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here