Ana sayfa Haber PUBG LITE, Türkiye İçin Tarih Verdi!

PUBG LITE, Türkiye İçin Tarih Verdi!

495
0
PAYLAŞ

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’un ücretsiz sürümü PUBG LITE Türkiye ön kayıt sürecini 9 Mayıs’ta başlatan PUBG Corp, bugün yaptığı açıklamayla oyunun 23 Mayıs’ta oyun severlere açılacağını duyurdu.

Ücretsiz ön kayıtlar internet adresinden gerçekleşirken, katılım sayısı 50 bin, 150 bin, 300 bin ve 500 bini geçtikçe ön kayıt hediyelerinin sayısı ve çeşitliliği de artacak. Hâlihazırda ön kayıt yaptıranları M416 Kaplan ve Çita Paraşütü hediyeleri bekliyor.

Arkadaşını davet et, hediye şansını artır

23 Mayıs öncesinde ön kayıt yaptıranlar, belirlenen kişi sayılarına ulaşılırsa, oyun içinde kullanabilecekleri Siyah atkı, Sarı gözlük, Altın renkte PUBG atkısı ve Sarı Uzun kollu çizgili gömlek kazanabilecekler. Bu sebeple oyun severler ön kayıt için arkadaşlarını davet ederek, hediye kazanma şanslarını artırabilecekler.

Ayrıca, PUBG LITE sosyal medya hesaplarını takip ederek, Facebook Live üzerinde düzenlenen canlı yayınlara katılarak PUBG yetkililerinden oyun hakkında daha fazla bilgi almak mümkün olacak. Canlı yayınlara katılanları da özel hediyeler bekliyor.

Her modern PC ve dizüstü bilgisayarda oynanabilen oyun, sistem gereksinimleri sebebiyle #herkesePUBGLITE sloganıyla yola çıkarken, oyun için minimum ve tavsiye edilen gereksinimler ise aşağıdaki listede yer alıyor.

Min. Sistem GereksinimiTavsiye Edilen Sistem Gereksinimi
İşletim SistemiWindows 7/8/10 64 bitWindows 7/8/10 64 bit
İşlemciIntel Core i3 2,4 GHzIntel Core i5 2,8 GHz
Bellek4 GB8 GB
Grafik işlemciIntel HD Graphics 4000NVIDIA GeForce GTX 6600
veya
AMD Radeon HD 7870
Depolama alanı4 GB
DirectX sürümüDirectX 11

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here