Ana sayfa Haber PUBG Mobile Yeni İşbirliği İle Sürpriz Yaptı

PUBG Mobile Yeni İşbirliği İle Sürpriz Yaptı

872
0
PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta, New York Times Meydanı’ndaki dijital ekranlarda görülen gizemli PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG MOBILEreklamı, oyunun hayranlarını merakta bıraktı. PUBG MOBILE, bugün yaptığı açıklamayla popüler giyim ve yaşam tarzı markası olan A BATHING APE® (BAPE®) firmasıyla anlaştığını duyurdu.

Bu işbirliğiyle PUBG Mobil oyuncuları, oyun içi eşyalar arasına BAPE® markalı giysi ve aksesuarlar da katılacak. Şirketin meşhur Shark Camo Zip-up kapüşonlu üstü ve BAPE® tavasını da içeren güncelleme, PUBG Mobil’in0.8.5 sürümüyle gelecek. Oyuncular, BAPE® markalı eşyaların yanı sıra, ‘Red Label’ kıyafetlerini kendine has müziği ve emote’larıyla kullanabilecek.

PUBG Mobile Küresel Yayınlamadan Sorumlu Genel Müdürü Vincent Wang, PUBG Mobil’in BAPE® ile yaptığı bu işbirliğinin kullanıcılara daha iyi bir oyun içi deneyim kazandıracağını belirtti ve ekledi: ‘’Oyuncular hala tavuk yiyecekler ama BAPE® ile çok daha havalı bir tarza sahip olacaklar.’’

Bu yıl kuruluşunun 25. yılı olan BAPE®, sokak giyiminde standart yaratan ve dünyaca tanınan bir giyim firmasıdır. BAPE®’’in renkli tasarımları ve dünyanın her yerinde tanınan kamuflaj motifleri bir neslin göz bebeği oldu. 20 milyonu aşan günlük aktif kullanıcı sayısı ve oyun içi kişiselleştirmede sunduğu sayısız fırsatla, PUBG MOBILE ve BAPE®, mükemmel bir takım oluşturuyor.

Basın Bülteni

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here