Ana sayfa Haber PUBG PC ve Konsol Güncellemeleri

PUBG PC ve Konsol Güncellemeleri

439
0
PAYLAŞ

PUBG daha rafine oyun mekaniği, yeni özellikler ve yeni bir araç ve silah ekleyen bir dizi büyük güncelleme yayınlamaya devam ediyor. Bu hafta, PC sunucularında ve konsollarda PUBG için iki büyük güncelleme yayımlandı. PC güncellemesi yeni Ledge Grab mekaniğini ile yeni araç BRDM-2’nin yanında birçok düzenleme getiriyor.

Konsol güncellemesi ise otomatik donatma özelliğine ve yeni bir kontrol şemasına ek olarak, Silah Ustalığı ile daha fazla oynanış süreci seçeneği sunacak. Tüm bu tasfiyeler ve yeni içerikler yaklaşmakta olan ikonik harita Erangel’in görsel yönünü ve oynanışını güncelleyecek olan ve yazın ilerleyen günlerinde sunulacak Erangel Görsel Güncellemesi’ne ek olarak gelecek.

Yeni Silah: Deagle
PUBG - Deagle
PUBG – Deagle

Deagle, PUBG’deki tabancalar arasında en yüksek hasarı verebilir, ve tüm haritalarda belirecektir. 62 birim hasar verebilir ve bu tabancaya, hem kırmızı hem de hologram nişangahlı dürbünler, çeşitli şarjörler ve omuz üstünden nişan alırken kolaylık sağlayabilecek lazer işaretçisi takılabilir.

Yeni Araç: BRDM-2
PUBG - BDRM-2
PUBG – BDRM-2

BRDM-2, tüm haritalarda İşaret Fişeği kullanılarak sadece bir özel Yardım Paketi ile çağırılabilir ve zırhlı UAZ’nin yerini alır. Su üzerinde ya da karada, bu araç savaşı ve Battlegrounds’ın kendisini yönlendirmenizi sağlayacak ve seçeneklerinizi arttıracak. Toplam canı 2500’dür ve UAZ’ninkinin iki katıdır; devasa ve kaya gibi sağlam olan dört tekerleği, asla hasar almaz.

PUBG PC Güncelleme #30 içerisindeki tüm yeniliklerin listesine buradan göz atabilirsiniz. Xbox Güncelleme #8 için buradan, PS4 Güncelleme #5 notlarını ise buradan bulabilirsiniz. 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here