Ana sayfa Haber PUBG Sanhok Haritasına Yeni Silah ve Araç Ekleniyor

PUBG Sanhok Haritasına Yeni Silah ve Araç Ekleniyor

1730
0
PAYLAŞ

Daha önce söz verildiği gibi PUBG Sanhok haritasına yeni silah ve araç ekleniyor.

PUBG Corp. geliştiricileri Sanhok haritasına eklenecek olan silah ve araç hakkında videolar paylaştı. Öncelikli olarak test sunucularına gelecek olan yeni silah ve araç PUBG’nin tam sürüm versiyonuna hazır olduklarında eklenecek.

Yeni Silah QBU

Yeni silahımız QBU, 5.56 mermi kullanacak olan silah M-14 yerine Sanhok haritasına eklenecek. Bullpup olan QBU 10 mermi kapasitesine sahip olacak, bu kapasite uzatılmış şarjör eklentisi ile 20’ye çıkartılabilecek.

QBU’nun M-14 yerine getirilecek olmasının sebebi, iki silahın neredeyse aynı özelliklere sahip olacak olması. QBU’nun hasarı M-14’ten daha fazla ve mermi çıkış hızı daha çok, fakat asıl fark QBU’nun çatal ayağa sahip olması. Çatal ayak sayesinde bu silahı kullanırken yere yatarak ateş ettiğimizde, silahın geri tepme oranı yüksek oranda düşecek.

Yeni Araç Rony

Yeni aracımız Rony, Sanhok temasına uygun olarak dizayn edilmiş bir pikap. Haritanın tepelerinde gezmek için dizayn edilmiş aracın süspansiyon sistemi engebeli arazide oldukça işimize yarayacak gibi görünüyor. Dört kişilik olan aracın şu an Sanhok haritasında bulunan ve Miramar haritasından tanıdığımız pikap yerine mi geleceği kesinleşmemiş durumda.

QBU ve Rony yakın zamanda test sunucularında olacak. PUBG’nin tam sürümüne ne zaman geleceği hakkında kesin bir açıklama PUBG Corp tarafından yapılmadı.

Fortnite 5. Sezon 1. Hafta Görevleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here