Ana sayfa Haber PUBG ve Hileciler Arasındaki Mücadele Devam Ediyor. Yama Yolda!

PUBG ve Hileciler Arasındaki Mücadele Devam Ediyor. Yama Yolda!

768
0
PAYLAŞ

PUBG’nin beklenen hile karşıtı yamasının oyuna yaklaşık olarak 12 saat önce eklenecek olması bekleniyordu. Fakat yama sunuculara gelmedi.

PUBG Corps. yamanın gelmemesinin beklenmeyen problemlerden kaynaklandığı açıklamasını yaptı. Yamanın gecikmiş olmasına rağmen, yamanın ek can alıcı parçası olan ‘Reshade’ ve benzeri performans etkileyen programları etkileyen kısmının hali hazırda ‘Battle-Eye’ karşı hile hizmetine eklendiği de duyurunlar arsındaydı.PUBG Corps. en kısa zamanda hile karşıtı yamanın çıkış tarihi hakkında bilgi vereceğini ve ‘Reshade’ programının tamamen engellendiğini de açıklamalarına ekledi.

‘Reshade’ programı özellikle performans arttırmak için kullanılan favori programlardan, fakat oyunu oynamak istiyorsanız artık ‘Reshade’ kaldırma zamanınız gelmiş demektir. Eğer programı bilgisayarınızdan kaldıramıyorsanız, PUBG’yi tekrar kurmanız gerekebilir.

PUBG Corps. en kısa zamanda hile karşıtı yamanın çıkış tarihi hakkında bilgi vereceğini ve ‘Reshade’ programının tamamen engellendiğini de açıklamalarına ekledi.

Önümüzdeki günlerde sizlere hile karşıtı yama ile ilgili yeni haberleri vermeye devam edeceğiz.

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here