Ana sayfa Haber PUBG Yeni Kar Temalı Harita Geliyor

PUBG Yeni Kar Temalı Harita Geliyor

765
0
PAYLAŞ

PUBG Vikendi isimli 6×6 oranında yeni kar temalı harita geliyor.

Test sunucularında şu an denenebilir durumda olan Vikendi haritası 19 Aralık tarihinde bizlerle olacak. Yeni haritanın yanı sıra yeni araç ve silahlar da bizleri bekliyor.

Yeni harita ile birlikte oyuna eklenecek olan yeni araç Kar Motoru Vikendi haritasına özel olacak. Ayrıca oyuna eklenecek olan G36C silahı Vikendi haritasında SCAR’ın yerini alarak karşımıza çıkıyor.

Haritanın teması gözümüze bir yerden tanıdık geliyor.
PUBG Yeni Yamayla Vikendi Hakkındaki Detaylar

Vikendi haritasını içeren yeni yamada özel detaylar da bulunuyor. Erangel ve Miramar haritalarından küçük olan haritada mavi alan dördüncü küçülme fazından itibaren diğer haritalara göre daha yavaş küçülmeye başlayacak. Hızlı oyun ve daha fazla çatışma için dizayn edildiği de PUBG Corps. tarafından özellikle dikkat çekilen detaylardan.

Vikendi haritası dışında yeni yamayla birlikte dikkat çeken değişiklikler yeni paraşüt süzülme sistemi ve arayüz değişiklikleri olarak görünüyor.

PUBG’nin karşısındaki kuvvetli rakipler nedeniyle zor günler yaşadığını söyleyebiliriz. Bu tarz yenilikleri daha fazla ve daha sık görmeye başlayacağımızı umuyoruz.

Dauntless Av Sezonu ve Yeni Canavar Açıklandı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here