Ana sayfa Haber Quake Champions İçin Slipgate Festivali Geliyor

Quake Champions İçin Slipgate Festivali Geliyor

712
0
PAYLAŞ

Quake Champions henüz erken erişimde olmasına rağmen şimdiden emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Eski Quake oyuncularının büyük kısmının oyuna yabancılık çekmemesinin bu durumda büyük etkisi var.

Slipgate Festivali

Yeni gelen etkinlik Slipgate festivali ile birlikte oyuna birçok yeni içerik gelecek. Slipgate etkinliği 11 Ekim’de başlayacak ve ay sonunda kadar devam edecek. Yeni etkinlikte yapılması gerekenler gayet basit. Her gün oyuna girip Slipgate modunda oyun oynamak yeterli.

Slipgate Festivali Quake Champions için oldukça zengin bir içeriğe sahip
Slipgate Festivali Quake Champions için oldukça zengin bir içeriğe sahip

Slipgate modu diğer oyun modlarından farklı. Öncelikle tek bir canımız var. Bir kere öldüğümüz zaman oyun bitene kadar beklemek zorundayız. Ancak tüm silahlar ile oyuna başlıyoruz. Slipgate’de yapmamız gereken savunan takım olarak belirli bir bölgeyi savunmak olacak. Saldıran takımın ise ne yapacağını tahmin etmek zor değil.

Gelelim festivalin asıl olayına. 11 – 31 Ekim tarihleri arasında oyuna giren herkes başlangıç silahları için kostümler elde edecek. Eğer topluluk tarafından bu modda 100000 maç yapılırsa yeni Annihilator silahı açılacak. 500000 maç sonunda Scalebearer için yeni bir kostüm ve eğer 1000000 (evet milyon!) maç yapılırsa festivale katılan herkese Athena hediye edilecek.

Yeni kahraman Athena festival süresince oynanabilir olacak.

Fortnite İçerik Üreticilerine Para Kazandıracak

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here