Ana sayfa Haber Quake Remastered Olarak Geri Geliyor

Quake Remastered Olarak Geri Geliyor

155
0
PAYLAŞ
Quake Remastered

Yeni bir Quake oyununun Xbox Series X/S, Switch ve PlayStation’a geleceğine dair haberler, PlayStation Store sayesinde QuakeCon at Home’un resmi duyurusu öncesinde sızdırılmıştı. 

Ancak görünüşe göre gelecek oyun Quake Remastered olacak. Oyunun orjinal versiyonu güncellenmiş ve 4K’ya kadar ve geniş çözünürlük desteği ile görsel olarak geliştirilmiş. Ayrıca gelişmiş modeller, dinamik ve renkli aydınlatma, kenar yumuşatma ve alan derinliği oyuna ekleniyor. Oyun, Trent Reznor’un tema şarkısı da dahil olmak üzere orjinal müziğini içeriyor.

Quake Remastered original genişleme paketleri The Scourge of Armagon ve Dissolution of Eternity ile birlikte geliyor. Ayrıca MachineGames ekibi tarafından geliştirilen Dimension of the Past ve tamamen yeni Dimension of the Machine’de oyun ile birlikte gelecek.

Dimension of the Machine genişlemesinde, sadece The Machine olarak bilinen lav ve çelikten bir çekirdek bulmak için labirentin derinliklerine gideceğiz. Burada, kayıp rünleri bir araya getirip, hareketsiz makineye güç vermek ve “bilinen tüm dünyalar için en büyük tehdidi” gizleyen portalı açmak için kötülüğün güçlerine karşı “zaman ve mekan” ile savaşılacak.

Belki de en güzel haber Remastered sürümü şu anda erişilebilir durumda. Eski oyuna sahip olanlar ise ek bir ücret ödemeden yeni özelliklere kavuşabilecekler.

Oyunla birlikte, şimdi indirip oynayabileceğiniz Quake 64 gibi ek ücretsiz modları ve görevleri de indirebilirsiniz. Yakında daha fazla hayran yapımı ve resmi mod ve görev geliyor. Ayrıca 4 oyunculu çevrimiçi veya yerel bölünmüş ekranlı co-op temel senaryo ve genişletme paketleri ile oynayabilir ve 8 oyunculu (çevrimiçi) veya 4 oyunculu (yerel bölünmüş ekran) desteğiyle retro tarzı savaşta rekabet edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here