Ana sayfa Haber Rainbow Six Siege Burnt Horizon Operatörlerine İlk Bakış

Rainbow Six Siege Burnt Horizon Operatörlerine İlk Bakış

660
0
PAYLAŞ

Rainbow Six Siege yakında Burnt Horizon operasyonunun başlamasıyla büyük kadrosuna iki yeni operatör ekleyecek. Burnt Horizon, Rainbow Six Siege’in 4. Yıl ilk içeriği ve yeni bir harita ve iki yeni Avustralya operatörü getiriyor.

Ubisoft kısa bir süre önce arka planları hakkında biraz bilgi verdi ve hafta sonundaki Six Invitational’da ilk defa nasıl oynanacaklarını gösterdi.

Saldırı sınfı Gridlock, Trax Stingers adı verilen küçük tuzakları dağıtabiliyor. Bunlardan birkaçını indirebilir ve savunan takımının kullanabilecekleri açıları kilitlemeye yönelik. Çok fazla bir zarar vermemelerine rağmen onları yok ederken yaptığınız ses diğerlerini bulunduğunuz yere çekecektir.

Mozzie ise, saldırgan dronlarını kontrol edebilen bir savunma sınıfı. Zararlı Başlatıcı’yı kullanarak, Mozzie saldırgan uçağı yakalayabilir ve bunları ekibinin avantajına kullanabilir. Gadget, Twitch’ler de dahil olmak üzere herhangi bir dronu yakalayabilir.

Son zamanlarda Ubisoft Rainbow Six Siege için olumlu yönde gelişmeler kaydetti. Özellikle geçtiğimiz günlerde yayımlanan The Hammer and The Scalpel adındaki fragmanda Thatcher ve Dokkaebi’nin karakterlerine göz atma fırsatı bulmuştuk. Görünüşe göre arka plan hikayesi zaman içinde geliştirilmeye devam edecek. Yoksa bu Rainbow Six için tek kişilik içeriklerin bir öncüsü mü?

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here