Ana sayfa Haber Rainbow Six Siege Grand Larceny Etkinliği Duyuruldu

Rainbow Six Siege Grand Larceny Etkinliği Duyuruldu

4412
0
PAYLAŞ
Rainbow Six Siege Grand Larceny
Rainbow Six Siege Grand Larceny

Ubisoft, Rainbow Six Siege için yeni sınırlı süreli bir etkinlik olan Grand Larceny’i duyurdu. Bu etkinlik, eski Hereford haritasının tarihi bir versiyonu olan The Stolen Goods’a yepyeni bir oyun modu getiriyor. Bu modda oyuncular her ne pahasına olursa olsun servetlerini savunacaklar.

Bu etkinlik 5 Mayıs’tan 19 Mayıs’a kadar iki hafta sürecek. 1920’lerin İngiliz çetelerinden esinlenen bu 5v5 oyun modunda operatörlerin çoğu, oyun özelliklerinden dolayı birkaç istisna dışında bu etkinlikte oynayacak. Glaz, Nomad, Buck, Montagne, Blitz, Caveira, Kali, Clash, Blackbeard, Lion, IQ, Tachanka, Recruit, Twitch ve Mozzie ise Grand Larceny’de mevcut değil. Her Operatör, Grand Larceny Koleksiyonu ve Roaring Riches Paketi’nde bulunan etkinliğin silah kaplamalarıyla kişiselleştirilmiş bir ana av tüfeğine sahip olacak.

Rainbow Six Siege Grand Larceny

The Stolen Goods oyun modu standart olanlardan farklı. Rehine, güvenli alan, etkisiz hale getirilecek bomba, Hazırlık aşaması ve saldırgan dronu yok. Ancak, haritanın her tarafına yayılmış kasalar var. Savunma takımı bunları her ne pahasına olursa olsun korumalı, ancak tüm rakiplerini eleyerek tur kazanabilirler. Saldırganlar ise belirli bir miktarda kasa açmalı veya tüm Savuna takımını ortadan kaldırmalıdır.

Büyük Larceny Koleksiyonu, Amaru, Fuze, Gridlock, Hibana, Maverick, Echo, Maestro, Kaid, Wamai ve Warden için 31 özelleştirme öğesine sahip. Bu stiller, etkinliği oynamak için operatörleri seçerek oyunda bulunabilenlerle aynıdır. Grand Larceny paketi, özel Etkinlik Mücadelelerini tamamlayarak veya bunları Ana ekranın Paketler bölümünde 300 R6 Kredisi veya 12500 Renown karşılığında satın alarak elde edilebilir. Deco Artistry imzalı silah kaplaması ve Hazırlanmış Altı cazibesini içeren Kükreyen Zenginlikler Paketi de bu süre zarfında edinilebilecek.

EA Play Live Bu Yıl Dijital Olarak Düzenlenecek

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here