Ana sayfa Haber Rainbow Six Siege Operation Grim Sky Detayları Ortaya Çıktı

Rainbow Six Siege Operation Grim Sky Detayları Ortaya Çıktı

1237
0
PAYLAŞ

Rainbow Six Siege’in yeni sezonu Operation Grim Sky’ın ilk detayları bulunduğumuz ayın başında bizlerle paylaşılmıştı. Yeni sezonun yeni detayları Paris Major etkinliğinde ortaya çıktı.

Yeni Operatörlerimiz Maverick ve Clash’in yanı sıra Hereford eğitim kampının yeniden yapılandırılmış hali de bizlerle paylaşılanlar arasında.

Yeni Operatörler Maverick ve Clash

Amerikalı yeni operatör Maverick güçlendirilmiş yüzeyleri kırmak için dizayn edilmiş bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Paylaşılan videoda detaylandırıldığı üzere Thermite ya da Hibana’nın aksine Maverick güçlendirilmiş duvarlar üzerinde küçük delikler açarak takım arkadaşlarına görsel üstünlük sağlıyor.

İngiliz operatör Clash ise ilk kalkan taşıyan defans karakterimiz. Karşı takımı kontrol altında tutmak için dizayn edilen Clash’in en dikkat çekici özelliği rakip oyuncuları yavaşlatabiliyor olması.

Güçlendirilmiş yüzeylerde açılabilen delikler ve kalkan kullanan defans karakteri yeni sezon metasını oldukça değiştireceğe benziyor.

Operation Grim Sky Çıkış Tarihi

Operation Grim Sky’in çıkış tarihi Ubisoft tarafından Eylül ayı olarak açıklandı. Eğer sezon takvimini takip eder ise yeni sezonun çıkış tarihinin 3-4 Eylül tarihleri arasında olması bekleniyor.

Rainbow Six: Siege Yeni Operatörü Açıklandı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here