Ana sayfa Haber Rainbow Six Siege Shifting Tides Başlıyor

Rainbow Six Siege Shifting Tides Başlıyor

439
0
PAYLAŞ

Rainbow Six Siege en son içeriği Shifting Tides bugün itibari ile başlıyor. Shifting Tides ile oyuna iki yeni operatör Kali ve Wamai ekleniyor.

Hindistan’dan gelen saldıeı operatörü olan Kali, tek bir atışta tam sağlığı olan bir düşmanı öldürmek veya hatta öldürmek için yeterli güce sahip olan yeni nişancı tüfeği CSRX 300 kullanıyor. Kali, ayrıca duvarları ve savunma cihazlarını kolayca yok eden LV Explosive Lances’i kullanıyor. Patlayıcı, takviyeli duvarlardan geçmiyor. CSRX 300’deki dürbün 5x veya 12x’e ayarlanabilir, bu onun hedeflerini herhangi bir mesafeden kolayca seçmesini sağlar. İkincil silahı ise C75 otomatik.

Wamai, Kenya’dan Kenya’dan gelen savunma opratörü ve gadget’ı Mag-NET Sistemi ve adından da anlaşılacağı gibi, yakındaki mermileri dost oyunculardan uzaklaştırmasına yol açıyor. Başlıca silahları Aug A2 ve MP5K. İkincil silahları Keratos.357 ve P12.

Rainbow Six Siege için getirilen büyük bir değişiklik, doğru şekilde hizaladığınızda mermilerin artık birden fazla düşmandan geçebileceği yenilenmiş kurşun delme sistemi. Bu aynı zamanda potansiyel olarak oyuncuların oyun tarzında büyük değişikliğe sebep olabilir, çünkü takım arkadaşları birbirlerine çok yakın olmayacaklar. Bu, düşman oyuncuların birbirleriyle aynı hizada olması durumunda Kali’nin CSRX 300’ünün aşırı derecede tehlikeli olabileceği anlamına gelir.

Operation Shifting Tides ile yeni bir harita yayınlanmıyor, bunun yerine, Blood Orchid ile gelen ve halihazırda var olan Theme Park haritası elden geçirilmiş. TSİ 17:00’de yeni içerik erişilebilir olacak.

2019 Yılı Aralık Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here