Ana sayfa Haber Rainbow Six: Siege Yeni Operatörü Açıklandı

Rainbow Six: Siege Yeni Operatörü Açıklandı

1436
0
PAYLAŞ

Operation Grim Sky ile Rainbow Six: Siege için gelecek olan yeni savunma operatörü belli oldu. Morowa “Clash” Evans kalabalık kontrol uzmanı ve kalkan ile beraber geliyor. Clash Scotland Yard’dan gelmekte ve ilk kez kalkan kullanan bir savunma operatörü.

Morowa “Clash” Evans

Clash’ın kullandığı kalkanın üzerinde taser bulunuyor. Ancak tanıtım videosundan görebildiğimiz kadarı ile epey bir menzili olacak gibi. İngiltere doğumlu Clash, 2011 yılındaki olaylarda Metropolitan Polis Teşkilatı içerisinde görev yapmış. Kalkanı ise Twitch ve Mira yapmış.

Ubisoft’un yapmış olduğu açıklamaya göre kalabalık davranış biçimini çok iyi bilen Clash rakiplerini nerede ve nasıl yavaşlatacağını çok iyi biliyor. Grim Sky ile gelecek olan bir diğer operatör Maverick hakkında açıklama ise henüz yapılmamış durumda. Delta Force askeri olan Maverick bir pürmüz taşıyacak. Mevcut oyun dengeleri içerisinde bu ne anlama gelecek bilmiyoruz ancak Thermite ve Hibana gibi düşman savunmalarını açma konusunda uzman olacağı düşünülüyor.

Grim Sky operasyonu ve Hereford üssü ile ilgili detaylı açıklamalar için 19 ağustosta Paris’te düzenlenecek Six Major’ı eklemek zorundayız.

Monster Hunter: World İncelemesi | Ava Çıktık!

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here