Ana sayfa Haber Razer Blade Pro 17, 120 Hz ve 4K ile Daha Keskinleşiyor

Razer Blade Pro 17, 120 Hz ve 4K ile Daha Keskinleşiyor

476
0
PAYLAŞ

Oyun dünyasının lider global yaşam tarzı markası Razer, bugün Razer Blade Pro 17’ye 4K UHD 120Hz ekran özelliğinin geldiğini duyurdu. Ultra hızlı yenileme hızı ile eşleştirilen yeni yüksek çözünürlüklü ekran, içerik üreticileri için olduğu gibi oyuncular için de mükemmel kılıyor.

Razer’ın Sistemler Departmanı Kıdemli Başkan Yardımcısı Brad Wildes “Razer Blade Pro 17’nin mobil oyun performansının zirvesi olduğu bilinmektedir” diyor. “Şimdi onu 17 inçlik bir dizüstü bilgisayarda bulunan en çarpıcı ekran teknolojisi ile yükselttik.”

Şaşırtıcı derecede net ve pürüzsüz görseller

Yeni 4K UHD 120Hz modeli, 120Hz hızlı yenileme hızını inanılmaz derecede yüksek bir 4K UHD çözünürlükle birleştiriyor. En yeni Intel Core i7-9750H işlemciye, güçlü bir Nvidia GeForce RTX 2080 grafik kartına sahip. Ayrıca geniş bir 1 TB SSD’ye sahip olan Razer Blade Pro 17 4K, hem oyuncular hem de yaratıcı profesyoneller için mükemmeldir. Adobe RGB alanının %100’ünü kapsayan ince çerçeveli çarpıcı 4K dokunmatik ekran uzman kullanıcıların taleplerini karşılamak için özel olarak ayarlandı.

Şimdi en yeni donanım ve en son teknoloji ile güncellenen Razer Blade Pro 17, en talepkar yaratıcılar için en güçlü dizüstü bilgisayar çözümü olarak Razer’in #MadeWithBlade programına öncülük ediyor.

“Bu ürün sırt çantasında bir masaüstü bilgisayardır,” diyor #MadeWithBlade üyesi VR Playhouse’un CEO’su ve kurucularından Ian Foster. “Performansına hayran kaldım. Gerek kafede gerek stüdyoda hiçbir şeyden feragat etmeden kesintisiz çalışıyorum.”

Engelsiz Performans

Razer Blade Pro 17, güçlü bileşenleri üst düzey termal yönetim ile birleştirerek, kullanıcılara hem üstün mobil iş istasyonu hem de oyun deneyimi sunar. UHS-III SD Kart okuyucu, Wi-Fi 6, Bluetooth 5, USB-C ve Thunderbolt 3 gibi en yeni bağlantı seçenekleriyle doludur.

Her model; 16 GB DDR4 bellek, cayır cayır yanan bir PCIe SSD ve RAID yapılandırmaları ile daha fazla depolama kapasitesi için ek olarak boş bir m.2 girişine sahiptir. Entegre buhar haznesi soğutma sistemi kullanıcı konforundan ödün vermeden kompakt bir form faktörü ile daha yüksek performans sağlar. Razer Blade Pro 17 hem güç hem de esneklik arayan profesyoneller için tercih edilen dizüstü bilgisayar.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here