Ana sayfa Haber Razer Blade Stealth 13 Artık Daha Güçlü

Razer Blade Stealth 13 Artık Daha Güçlü

2532
0
PAYLAŞ
Razer Blade Stealth 13
Razer Blade Stealth 13

Razer, Ultrabook oyunlarını bir sonraki seviyeye taşıyan yepyeni Razer Blade Stealth 13 modelini ortaya çıkardı. Blade Stealth 13, yeni NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti GPU ve Intel Core i7-1065G7 işlemcinin 25W daha hızlı bir sürümü ile destekleniyor. 13,3 inç 120Hz ekrana sahip ilk Ultrabook olan Blade Stealth 13 aynı zamanda daha hızlı, daha verimli bir klavye ve daha verimli LPDDR4X bellek barındırıyor.

Daha Hızlı Görmeli

Yepyeni Blade Stealth 13, 120 Hz yenileme hızıyla dünyanın en hızlı 13.3 inç ekranına sahip- şu anda yalnızca Blade Stealth 13’te mevcut olan bir özellik. Artırılmış yenileme hızı, hedeflerin görünmesini ve metnin daha kolay okunmasını sağlıyor. Bu sayede hızlı ancak net görseller sunar. 1920x1080p çözünürlük sunan ekran, parlamayı azaltmak için mat bir kaplama ile tamamlandı.

4K dokunmatik ekran

Tasarımcılar ve dokunmatik ekran kullanmayı sevenler için Blade Stealth 13, Gorilla® Glass özelliğine sahip 4K dokunmatik ekranla sunuluyor. 4K panel, yaratıcılık programlarında fotoğraf ve video düzenlemek veya hareket halindeyken film izlemek için mükemmellik sunuyor.

Her Blade Stealth 13, sRGB alanının %100’ünü kaplarken fabrikadan özel olarak kalibre edilmiş halde çıkar. Özel olarak kalibre edilmiş ekranın kenarları, Windows Hello ile sorunsuz erişim için IR sensörlü bir HD Web Kamerası ile tamamlanan ultra ince 4.9 mm çerçeve ile donatılmıştır. HD web kamerası ailenizle bağlantıda kalmak, evde çalışırken toplantılar yapmak veya uzaktan eğitim dersleri düzenlemek için idealdir.

Daha Hızlı Olmalı

En yeni Blade Stealth 13, GeForce GTX 1050’ye göre %80’e varan performans artışı için 4GB GDDR6 belleğe sahip. 1.024 NVIDIA CUDA® çekirdeğine sahip tamamen yeni NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti GPU ile güçlendirilmiştir. Yeni GPU, oyunculara 13 inçlik bir dizüstü bilgisayarda en yeni battle royale oyunlarının keyfini çıkarmak için, sadece Blade Stealth 13’te mümkün olan bir deneyim sunuyor. NVIDIA Optimus™ Teknolojisi ile, gerektiğinde performans, gerektiğinde de pil ömrü sağlamak için optimize edilmiştir.

Yeni GPU’nun yanında, Intel Turbo Boost teknolojisini kullanan ve 3,9 GHz’e kadar saat hızlarına sahip Intel Core i7-1065G7 dört çekirdekli işlemcinin 25W’lık bir versiyonu bulunmaktadır. 25W işlemci, standart 15W seçeneğine nazaran önemli bir adımdır ve daha uzun süreli saat hızlarına izin verir. Artırılmış güç, daha uzun sürekli yükseltme hızı ile birleştiğinde, daha yüksek kareler, daha hızlı görüntü oluşturma ve daha az bekleme süresi anlamına gelir.

Maksimum performans

Blade Stealth 13, hızlı veri aktarımı ve Razer Core X eGPU (ayrı satılır) ile USB-C Thunderbolt™ 3 bağlantı noktası ile donatılmıştır. Core X eGPU’nun eklenmesi, kullanıcıların yoğun render veya modelleme iş yüklerini gerçekleştirir. Böylece neredeyse tüm GPU’ların Blade Stealth 13 ve GeForce GTX 1650 Ti ile eşleştirmelerine olanak tanıyarak çift GPU işlevselliği sağlar.

Daha fazla bilgi için lütfen resmi web adresini ziyaret edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here