Ana sayfa Oyun espor Razer Invitational Avrupa Kayıtları Başladı

Razer Invitational Avrupa Kayıtları Başladı

2991
0
PAYLAŞ
Razer Invitational Avrupa

Oyuncular için dünyanın önde gelen yaşam tarzı markası Razer, Fortnite Trio’da 90.000 oyuncuya kadar katılımın olacağı ücretsiz, herkese açık bir turnuva olan Razer Invitational – Europe (RI-Europe) için kayıtlara başladı. Oyuncular nakit para ve donanım ödülleri için6 turnuvada mücadele edecek. RI-Europe’a girmek için, tüm olası yarışmacıların yapması gereken bir ekip oluşturmak ve Razer Invitational – Europe websitesine kaydolmak.

RI – Europe, tüm beceri seviyelerindeki oyunculara gerçek anlamda açık, büyük ölçekli bir turnuvaya katılma ve diğer oyunculara karşı eğlenceli bir yarışma ile yılı tamamlama şansı vermek için tasarlandı. Her turnuvanın kazanan takımı; 3.600 EUR, 2. ve 3. takımlar 1.800 EUR ve 1.200 EUR, 4. ve 5. takımlar donanım ödülleri ile ayrılacak. İzleyiciler, yalnızca yayınları izleyerek, MVP’lere oy vererek veya saldırı parkurunda en hızlı süre gibi yan mücadelelere katılarak harika donanımlar kazanabilir veya Razer forması kazanma şansı için en iyi Fortnite açık oyun klipini gönderebilirler.

Avrupa’nın ilk Razer Invitational’ını kutlamak için bölgenin en popüler 12 Fortnite oyuncusu ve yayıncısı, 5 Aralık’ta, oyuncuların taraftar topluluğundan seçilen takım arkadaşlarıyla Trios sergi maçına katılacak. Krench Royale, Teepsy ve Rafa gibi oyuncuların katılacağı kapışmada yerini almak isteyen Fortnite hayranları; kimin katılacağı ve takımlarına katılma şansı için ne yapmaları gerektiği hakkında daha fazla bilgi için web sitesini kontrol etmelidir.

Volcanoids Erken Erişim İlk Bakış

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here