Ana sayfa Haber Razer Mobil Oyun Kontrol Cihazı Junglecat Duyuruldu

Razer Mobil Oyun Kontrol Cihazı Junglecat Duyuruldu

385
0
PAYLAŞ

Razer bugün hem mobil hem de masaüstü oyuncuları için iki farklı ayara sahip çift taraflı bir mobil oyun kontrol cihazı olan Razer Junglecat’ı duyurdu.

Rekabetçi mobil oyunlar, hassas dokunuş kontrolü gerektirir; bu sepele oyuncuların elleri aksiyonun yoğun olduğu yerde görüşlerini engeller ve oyunda manevra yapmalarını zorlaştırır. Birçok battle royale, birinci şahıs ya da nokta atışı hedef ve zamanlama gerektiren dövüş oyunlarının çoğunda oyuncular karakterlerini kontrol etmeye çalışırken, ekranda neler olduğunu görmek için rahatsız edici teknikler kullanmak zorunda kalıyorlar.

Taşınabilir Tutarlılık

Yeni Razer Junglecat bu sorunu çözerek ekranı görünebilir tutuyor ve oyuncuların oyunu kazandıracak hamleleri yaparken tehditleri net bir şekilde görmelerine imkân sunuyor. İki tarafında da analog parmak çubukları ve tetik düğmeleri bulunan cihazın sol tarafında 4 yönlü bir d-pad mevcutken, sağ tarafta 4 ekstra aksiyon düğmesi mevcuttur.

Razer Junglecat iki farklı modda kullanılabilir: Mobil oyun için, bir veya iki kontrol cihazını birlikte verilen akıllı telefon kılıfına* bağlayarak hareket halindeyken oyuna devam edin. Ek olarak, kontrol üniteleri kendilerine uygun tutacağa yerleştirilerek diğer Android telefonlar ve tabletlerde kullanılabilir. Son olarak masaüstü oynatma için, uyumlu Windows PC’lerle de eşleştirilebilir.

Her iki modda da, Razer Junglecat, düşük enerjili Bluetooth üzerinden bağlanır ve kazanacak hamleyi yapmanızı gerçekleştirecek kadar düşük gecikmeli bir tepkime süresine sahiptir. Öte yandan USB-C üzerinden tek bir şarjla 100 saatin üzerinde kullanımla, uzun süren maçlarda kazanmak için Junglecat yeterince enerjiye sahiptir.

RAZER JUNGLECAT
  • Bluetooth Düşük Enerji (BLE) bağlantısı (Android ™ 7.0 Nuga veya üstü, Windows® 8.1 veya üstü)
  • 100+ saat pil ömrü
  • Çift taraflı oyun kumandası
  • USB-C şarjı
  • Razer Gamepad uygulaması (Android ™ 8.0 Oreo veya daha üstü)

2019 Yılı Kasım Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here