Ana sayfa Haber Razer Nari Ultimate Xbox One’ı Duyurdu

Razer Nari Ultimate Xbox One’ı Duyurdu

453
0
PAYLAŞ

Oyuncular için dünya çapında lider bir marka olan Razer ™ bugün, Xbox One için dünyanın ilk haptik odaklı oyun kulaklığı olan Razer Nari Ultimate Xbox One’ı duyurdu. Razer’in HyperSense akıllı haptiklerinden yararlanan Nari Ultimate Xbox One, gelişmiş konumsal farkındalık ve benzersiz oyun atmosferi sunar.

Razer HyperSense, sürükleyici, gerçekçi dokunsal deneyimler için gelişmiş haptikler oluşturmada uzmanlaşmış, önde gelen bir Alman teknoloji şirketi olan Lofelt™ ‘in haptiklerine sahiptir. Herhangi bir Xbox One oyunuyla etkileyici bir oyun deneyimi yaratarak gerçek zamanlı olarak yüksek çözünürlüklü dokunsal geri bildirim üretmek için özel haptik sürücüler ve akıllı dijital sinyal özelliğini kullanır. Ses ipuçlarını akıllıca alır ve dinamik titreşime dönüştürür, böylece oyuncuların aksiyonu bir ek yazılım veya oyun entegrasyonu gerektirmeden gerçekten hissetmelerini sağlar.

Dokunma hissine odaklanarak, ses ipuçları ile oyundaki eylemi tam olarak size yansıtır. Razer HyperSense, oyunun içinde bulunduğu ortamdaki konumsal farkındalık ile belirsiz adımlardan güçlü patlamalara kadar önemli oyun olaylarının duyulma imkanın yükseltir.

Razer’in çevre birimleri işletme birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Alvin Cheung, “Nari Ultimate Xbox One, tüm oyunculara ek bir oyun boyutu getirmek için tasarlandı” dedi. “Razer HyperSense ile oyuncuların favori oyunlarını rakipsiz atmosfer ile deneyimlemelerini sağladık.”

Razer Nari Ultimate Xbox One, uzun süre kullanım ve daha fazla konfor için tasarlanmıştır ve oyuncuların saatlerce kesintisiz oyun keyfi yaşamalarını sağlar. Döner kulaklık kılıfları; uzun süreli aşınmadan kaynaklanan ısı birikimini azaltmak için hafızalı köpük kulak yastıkları ve bir soğutma jel tabakası ile donatılmıştır. Kullanım kolaylığı için, kulaklıklı mikrofon seti, hızlı sessiz işlevli, kulaklık üzerinden HyperSense yoğunluk ayarlayıcı ve oyun / sohbet balansı kaydırıcısına sahip geri çekilebilir bir mikrofona sahiptir. Otomatik ayarlama kafa bandı sorunsuz ve rahat bir şekilde oturur.

Ek olarak, Razer Nari Ultimate Xbox One, kablosuz alıcı-verici gerektirmeden konsola doğrudan bağlantı için Xbox Wireless özelliğine sahiptir, kesintisiz kurulum ve sınırsız hareket özgürlüğü sağlar. Kulaklık, daha sürükleyici ve gerçekçi ses için Windows Sonic’i de destekler.

Orijinal olarak PC için tasarlanan Razer Nari Ultimate, Eylül 2018’de piyasaya sürüldü ve Razer HyperSense’i özelliği ile tüm dünyada tanınarak oyun atmosferinde yeni zirveler sundu. Razer Nari Ultimate Xbox One; Razer ödüllü deneyimini Xbox One’a getiriyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here