Ana sayfa Haber Red Dead Redemption 2 PC İçin Geliyor Olabilir!

Red Dead Redemption 2 PC İçin Geliyor Olabilir!

835
0
PAYLAŞ
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

MediaMarkt Avrupa’nın yapmış olduğu satış listesi içerisinde 2019 yılında PC’e çıkacağı görünen Red Dead Redemption 2 oyuncuları heyecanlandırdı.

Fakat bu haber için heyecanlanmadan önce bilmemiz gereken iki durum söz konusu, birincisi satış listesinin yanlış yazılmış olabileceği, ikincisi ise oyunun PC için çıkacağının duyurulmamış olması.

Yine de yapılan listenin bulunduğu firmanın Avrupa’nın en büyük elektronik satıcılarından birisi olması ve firmanın bizden çok daha fazlasını biliyor olması mümkün. Bu sebepten umudumuz oldukça yüksek.

Red Dead Redemption 2 PC İçin Çıkış Tarihi

Hollanda temelli oyun sitesi TechTastic satış sayfasının detaylarını paylaştı. 31 Aralık 2019 olarak belirlenen çıkış tarihi oldukça dikkat çekici. Geçtiğimiz günlerde bir Rockstar çalışanının Linkedin profilinde Red Dead Redemption 2’nin PC verisyonuna değindiğini de biliyoruz.

Rockstar hala PC konusunda bir açıklama yapmadı. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyerek PC oyuncuları PC versiyonu için umutlarını korumaya devam ediyor. Bizler de oyunun PC versiyonun eninde sonunda çıkacağını düşünen kısımdayız.

Red Dead Redemption 2’nin PS4 ve Xbox One için 26 Ekim’de çıkacağına da bir değinelim. Herkese iyi oyunlar!

Dauntless İçin Yeni Bir Canavar Geliyor

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here