Ana sayfa Haber Ring of Elysium Avrupa Sunucuları Açıldı

Ring of Elysium Avrupa Sunucuları Açıldı

650
0
PAYLAŞ

Ring of Elysium Avrupa sunucuları açıldı. Tencent’in Battle Royale türündeki oyunu için uzun süredir beklenen Avrupa sunucuları bizlerle.

Eylül ayında Steam üzerinde yerini alan Ring of Elysium sadece Amerika sunucuları üzerinde oynanabiliyordu. Tencent bir süredir Avrupa sunucuları üzerinde çalıştığını fakat sunucu üzerindeki olası bağlantı problemlerini gidermeden sunucuları aktif etmek istemediklerini belirtiyordu.

Avrupa tabanlı oyuncuların Amerika üzerinde oynamak zorunda kalmasına rağmen oyun Steam üzerinde ‘Çoğunlukla Olumlu’ durumunda. Elbette bu durumun yeni sunucu ile birlikte yükselişe geçmesi bekleniyor.

Yeni sunucuların açılmasıyla birlikte akıla gelen ilk soru oyuncuların oyunda yaptığı tüm ilerlemenin ne olacağı oldu. Tencent oyuncuların kaydetmiş olduğu ilerlemelerin sunuculardan bağımsız olarak kullanıcı hesapları üzerinde devam edeceğini belirtti. Ayrıca Amerika sunucuları ve Avrupa sunucuları arasında geçiş yapabilecek olan oyuncular kazandıkları ödül, satın aldıkları sezon biletleri ve karakter seviyelerini de hesapları üzerinde koruyacaklar.

Snowboard ve Çatışma

Ring of Elysium, Battle Royale oyun türüne yeni eklentilerle birlikte geldi. Snowboard ile yapılan numaralar, çığ düşmesi ve dört kişilik kurtarma helikopteriyle birlikte oyun bizlere tanıdığımız bir çok Battle Royale tarzı oyundan farklı özellikler sunuyor. Ayrıca Ring of Elysium’un Steam üzerinde ücretsiz olduğunu da hatırlatalım.

Fortnite Winter Royale Turnuvası Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here