Ana sayfa Haber Ring of Elysium İçin Yeni Harita Geliyor

Ring of Elysium İçin Yeni Harita Geliyor

950
0
PAYLAŞ

Karla kaplı haritasına alıştığımız, extreme spor tutkunlarına da hitap eden Ring of Elysium için yeni harita geliyor.

İkinci sezon ile bizlerle birlikte olacak olan yeni haritanın isimi Europa. Yeni haritamız volkanik bir Akdeniz adası olarak dizayn edilmiş. Europa’da orijinal haritada oyuncuları bir araya getirmek için kullanılan Ymir isimli soğuk hava fırtınası yerini Volkanik kül yağmuruna bırakıyor.

Yeni harita Europa turistlik cennet türünde dizaynı ile oldukça ilgi çekici bir harita olarak karşımıza çıkacak. İspanyol tarzı tarihi yapılar ve palmiye ağaçlarıyla kaplı olan adanın ortasında ise bizleri büyük yanardağ bekliyor olacak. Alecto isimli volkan bizlere zorlu anlar yaşatacak gibi görünüyor.

Oyuna orijinal haritada olduğu gibi extreme spor sevenleri tatmin edecek yeni araç ve ekipmanlarda ikinci sezon ile birlikte eklenecek. BMX bisikletin yanı sıra yelken kanat ve adanın etrafında ve altında bulunan tünellerde kullanabileceğimiz mini bir denizaltı da oyuna eklenecekler arasında bulunuyor.

Ring of Elysium yapımcıları ayrıca bizlerle paylaştıkları tanıtım videosunda da ilginç bir detay sunmuş Mini deniz altımızı kullanırken karşımıza Europa’nın derin sularında gezinen bir Kraken çıkma şansı da olacağı bizlerle paylaşılanlar arasında.

İkinci sezon bir çok oyuncunun favori Battle Royale’i için 16 Ocak tarihinde geliyor.

Bungie Activision ile Yollarını Ayırıyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here