Ana sayfa Haber Ring of Elysium Steam Üzerinden Çıkışını Yapmaya Hazırlanıyor

Ring of Elysium Steam Üzerinden Çıkışını Yapmaya Hazırlanıyor

853
0
PAYLAŞ

Çin merkezli Tencent’in geliştirmekte olduğu Ring of Elysium adındaki Battle Royale oyunu Steam çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Daha önce Europa olarak bilinen oyun geçtiğimiz sene duyurulmuştu. Tencent PUBG’nin Çin dağıtım haklarını almasından sonra bu duyuru yapılmıştı.

Battle Royale arenasına çıkan son isim: Ring of Elysium

Oyun bir süredir uzak doğuda oynanabilir durumda. Hatta oyunu İngilizce oynayabilmek için birçok kişi oyunun dosyalarında değişiklik yapma yoluna gitmiş durumda. Ancak artık bu riskli yöntemlere başvurmaya gerek kalmadı. 19 Eylül tarihinden itibaren Ring of Elysium Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde erişilebilir halde olacak.

Ring of Elysium diğer Batlle Royale oyunlarında göre kendine özgü mekaniklere sahip. Bunlardan ilki hava koşullarının oyunu büyük ölçüde etkiliyor olması. Harita kar fırtınasının ortasında kalan bir bölgede geçiyor. Çığ oluştuğu zaman ise önündeki oyuncu ve evleri yok eden yıkıcı bir mekaniğe sahip.

Bir diğer dikkat çeken farklılık ise oyunu sadece 1 değil 4 kişinin kazanıyor olması. Kurtarma helikopterine ulaşan ilk 4 kişi oyunu kazanıyor. Oyun Tencent’in Aurora stüdyosu tarafından geliştiriliyor. Oyunda Quicksilver X oyun motoru kullanılmış.

Blizzard Yeni Bir Proje Üzerinde Mi Çalışıyor?

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here