Ana sayfa Haber Rocket League 2 Bekleyenlere Kötü Haber

Rocket League 2 Bekleyenlere Kötü Haber

866
0
PAYLAŞ

Rocket League için kendine özgü demek en doğrusu olur sanırım. Psyonix firmasının yapımcısı olduğu oyunun çok sıkı bir takipçi kitlesi bulunmakta. Araba yarışı ile futbol gibi birbirinden bağımsız iki sporu bu kadar başarılı bir şekilde harmanlayan bir başka oyun sanıyoruz yoktur.

Rocket League 2 ufukta gözükmüyor

Psyonix yapmış olduğu açıklamada 2015 yılında çıkartmış olduğu Rocket League için devam oyunu yapmak yerine onu geliştirmeye odaklandıklarını söyledi. Yapımcılar oyuncuların daha birçok yıl boyunca bu oyundan keyif almaya devam etmek için çalışacaklarını belirtti.

Oyun bu ay 3. Yılını kutluyor. Yıldönümünü kutlamak için oyun içi bir etkinlik düzenlenmiş durumda. Bu etkinlik süresince oyuncular Champions Serisi kutularda bulunan, artık erişim dahilinde olmayan, 60 adet eşyaya sahip olabilecekler.

Bunula birlikte yaz güncellemesi PC ile Playstation 4, Switch ve Xbox One platformlar arası oynamayı mümkün kılacak. Ancak PS4 versiyonunda Switch ve Xbox One arasında maç yapma desteği bulunmuyor. Yıl dönümü etkinlikleri 9 Temmuz’da başlayacak.

Fortnite Yeni Sezon Etkinlikleri Tüm Hızı ile Sürüyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here