Ana sayfa Haber Rocket League Oyuncuları Yeni Sistemden Memnun Değil

Rocket League Oyuncuları Yeni Sistemden Memnun Değil

425
0
PAYLAŞ

Rocket League lootbox konusunda en beklenmedik geri dönüş almış durumda. Geliştirici, Psyonix kısa süre önce oyunun ödül sistemini değiştiren bir güncelleme yayımladı. Yama esas olarak ödüllerin nasıl dağıtıldığını elden geçirdi.

Bu güncellemedeki en önemli değişiklik, loot box ve bunlarla ilişkili anahtarların kaldırılması oldu. Rocket League artık belirli bir eşyanın kilidini açmak için kullanılan oyunculara blueprint veriyor. Bazı durumlarda, planlar bir eşyaya dönüşmek için belirlenmiş bir ücret gerektiriyor.

Yeni sistem, loot box ile ilgili gizemi ortadan kaldırarak ve oyunculara ihtiyaç duydukları eşyaların kilidini açmak için net bir yol sağlayarak adil ve anlaşılır olma amacı düşünülerek tasarlanmış. Aynı para birimini kullanarak aynı prensiplere dayanan yeni bir mağaza da bu güncelleme ile geldi.

Maalesef, güncelleme yapıldıktan sonraki günlerde oyuncular arasında net bir mutsuzluk gözlemlendi. Oyunun resmi reddit sayfası, eski sistemin daha faydalı olduğunu iddia eden oyuncularla dolu. İlk olarak göze çarpan konu yeni sistemin eskisi kadar oyuncuyu ödüllendirmediği yönünde. Bunun başlıca sebebi ise loot box içerisinde birden fazla eşya çıkarken yeni sistemde tek bir tane elde ediliyor olması.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here