Ana sayfa Haber Rogue Elements Yeni Dauntless Sezonu Geliyor

Rogue Elements Yeni Dauntless Sezonu Geliyor

592
0
PAYLAŞ
Rogue Elements
Rogue Elements

Dauntless’ın Rogue Elements adındaki yeni av sezonu çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Bu sezonda da oyuna yeni içerikler ekleniyor. Hikâye olarak da diğer sezonlara göre daha dolu bir içerik bizleri bekliyor. Oyuncuları Repeaters ile tanıştıran Amiral Janek Zai bu sefer odak noktamız. Ostia’dan gelen Albay Radomir Seismic Brigade adındaki bir grup asker ile yardımımızı istemeye Ramsgate’e geliyor.

30 Nisan’dan itibaren her hafta yeni bir görev alarak Ostia’daki problemlerin kaynağını öğrenmeye çalışacağız. Bu görevler 5 hafta boyunca devam edecek. Rogue Elements kozmetik tarzı kendine bu Seismic Brigade’i örnek alıyor. Bolca köşeli tasarımlar görmek şaşırtıcı olmaz.

İlk göreve erişmek için Ramsgate’deki Amiral Zai ile konuşmak gerecek. Görevler oyun içi mağazadan ücretsiz olarak alınacak. Görev bitince elde edilen Seismic Intel ile yaklaşmakta olan tehdit hakkında biraz daha bilgi sahibi olacağız. Bu henüz adı konulmayan tehditin ise bir sonraki sezonda gelecek olan Umbral Escalation olması bekleniyor. Shock ve Blaze Escalation etkinliklerinin oyuna kattığı başarı düşünüldüğü zaman ortaya güzel bir içerik çıkacağı umuyoruz.

Rogue Elements
Rogue Elements

Bir diğer yenilik ise 4 yeni Trials’ın oyuna eklenmesi. 7 Mayıs tarihinden itibaren başlayacak olan yeni Triallarda Shock Escalation’dan tanıdığımız Malkarion’da bulunacak. Hatta escalation’da karşı9mıza çıkan bazı zorluk ayarlamalarını da görmemiz bekleniyor.

Rogue Elements
Rogue Elements

Playstation Plus üyeleri için Unleashed Power Pack adındaki yeni içerik paketi oyunda bekliyor.

  • “Overpower Z” emote
  • “Power Plant” banner plant emote
  • Combat Essentials yardım paketi
  • 50 ace chips
  • 20 patrol chests

Dauntless Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here