Ana sayfa Haber Saber Interactive ve Focus Home Interactive Ortaklığı

Saber Interactive ve Focus Home Interactive Ortaklığı

540
0
PAYLAŞ

Focus Home Interactive’in önde gelen ortakları arasında Sabre Interactive önemli bir yer tutuyor. MudRunner 2’nin bu yılın sonunda piyasaya sürülmesinin yanı sıra, Focus Home Interactive, yeni ve iddialı projelerin geliştirilmesi için Sabre Interactive (Halo Master Chief Koleksiyonu, NBA 2K Playgrounds Series, Quake Champions …) ile bir kez daha ortak olduklarını duyurdu.

Sabre tarafından geliştirilen ve Focus Home ile ortaklığını genişlettikten sonra gelecek olan oyun, stüdyonun tüm yeteneklerinden faydalanacak ve çoklu oyuncu modundan oluşan tamamen yeni ve iddialı bir yapım olacak. Dayan, adapte ol ve kaç kelimeleri ile özetlenen yeni oyun hakkında henüz elimizde detaylı bir bilgi yok.

İkinci oyun ise, yayıncının tarihindeki en iddialı projelerden biri olacak. Games Workshop bünyesindeki en önemli lisanslardan biri olan Warhammer 40k evreninde geçecek olan oyunu AAA kalitesinde olacağı duyuruldu.

Call of Cthulhu ve Vampyr, bu yıl Nintendo Switch’te çıkış yapması için Sabre tarafından üretilecek. Tarihinde ilk kez, Sabre ve Focus, MudRunner markasının önümüzdeki aylarda iOS ve Android’e geleceği açıklamasında bulunmuş.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here