Ana sayfa Haber Samsung Yeni Ürünlerini Tanıttı

Samsung Yeni Ürünlerini Tanıttı

553
0
PAYLAŞ

Galaxy S modelinin ilk kez piyasaya sunulmasından bu yana 10 yılı geride kaldı. Samsung Electronics, her yeni modeli ile akıllı telefon dünyasına bir yenilik katan serinin yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S10’u tanıttı.

Samsung, Galaxy S10 ile Çıtayı Yükseltiyor

Galaxy S10 serisi cihazlar, Samsung’un bugüne kadarki en üstün özellikli ekranı olan, dünyanın ilk Dinamik AMOLED ekranına sahip. İlk HDR10+ sertifikalı akıllı telefon olan Galaxy S10 serisi cihazların ekranı parlak bir dijital içerik sunuyor ve dinamik ton haritalaması sayesinde geniş bir renk yelpazesiyle, gerçek görüntüyü pırıl pırıl yansıtan fotoğraflar çekmeyi mümkün kılıyor. Galaxy S10’un Dinamik AMOLED ekranı da renklerde canlılığı derecelendiren VDE sertifikasına ve yüksek konstrast oranına sahip.Bu kontrast oranı ile siyahlar daha koyu siyah ve beyazlar daha canlı beyaz olarak sunuluyor.

Samsung, Galaxy S10 ile Çıtayı Yükseltiyor
Samsung, Galaxy S10 ile Çıtayı Yükseltiyor

Yeni Galaxy serisi, en parlak güneş ışığında bile renkleri gerçeğe uygun şekilde yansıtma yeteneğine sahip ve bu özelliği görüntü ve fotoğraf mükemmelliğinde standartları belirleyen kuruluş olan DisplayMate tarafından onaylanmış durumda. Dahası Dinamik AMOLED, TÜV Rheinland sertifikalı Eye Comfort ekran özelliğiyle fotoğraf kalitesinden ödün vermeden, ayrıca filtre eklemeyi de gerektirmeden mavi ışığı azaltıyor.

Dengeli ve Akıllı Bir Yaşam için Galaxy Watch Active, Galaxy Fit ve Galaxy Buds

Sağlığına ve şıklığına değer veren tüketicilere hitap eden Galaxy Watch Active, akıllı olduğu kadar estetik bir saat. Galaxy Watch’a benzer şekilde premium özellikler sunan Galaxy Watch Active, dengeli bir yaşam tarzını korumayı kolaylaştıran özelliklerini ince, hafif ve çok yönlü sportif tasarımla sunuyor. Şık saat arayüzleri ve sportif kayış seçenekleriyle kendi benzersiz tarzınıza uyum sağlıyor.

Dengeli ve Akıllı Bir Yaşam için Galaxy Watch Active, Galaxy Fit ve Galaxy Buds
Dengeli ve Akıllı Bir Yaşam için Galaxy Watch Active, Galaxy Fit ve Galaxy Buds

İnce ve şık Galaxy Fit ve Galaxy Fit e, egzersiz hedeflerinize ulaşmanıza kolay bir şekilde yardımcı oluyor. Galaxy Fit ve Galaxy Fit e, siz koşarken, bisiklet kullanırken veya dinamik bir egzersiz yaparken otomatik olarak yaptığınız aktiviteyi takip etmeye başlıyor. Akıllı telefonunuzdaki Samsung Health uygulamasında 90’dan fazla farklı aktivite arasından manuel seçim de yapabiliyorsunuz. Ayrıca, geliştirilmiş uyku analizi ve akıllı stres yönetimi ile günün dilediğiniz anında sağlıklı yaşam verilerinizi izleyebiliyorsunuz.

Galaxy Buds, AKG tarafından geliştirilen sesiyle üstün bir dinleme deneyimi sunuyor. Geliştirilmiş Ortam Sesi, kulaklıklarınız takılıyken bile ortamı net bir şekilde duymanıza olanak veriyor, böylece bir telefonda konuşurken ya da favori müziğinizi dinlerken bir yandan da ortamın farkında olabiliyorsunuz.

Katlanabilir Ekranlı Samsung Galaxy Fold

Galaxy Fold, yepyeni bir akıllı telefon kategorisi başlatıyor. Galaxy Fold ile kullanıcılar hem telefon hem de tablet dünyasının en iyi yönlerine sahip oluyor. Galaxy Fold, Samsung’un ilk esnek ekran prototipini 2011’de tanıtmasının ardından geçen sekiz yılda geliştirilen malzeme, mühendislik ve ekran inovasyonlarını bir araya getiriyor.

Akıllı Telefon ve Tablet Katlanarak Bir Oldu
Akıllı Telefon ve Tablet Katlanarak Bir Oldu

Galaxy Fold bir akıllı telefondan çok daha fazlasını temsil ediyor. Tüketicilerin daha önce yapamadığı şeyleri yapmasını kolaylaştırmak için yıllardır geliştirdiği bağlantılı cihazlar ve hizmetlerden oluşan Samsung evrenine açılan bir portal vazifesi görüyor. PC benzeri bir deneyimle daha fazla üretkenlik için Samsung DeX ile eşleştirebiliyorsunuz. Bixby, ihtiyaçlarınızı öngörmenize yardımcı olmak için Bixby Routines gibi yeni kişisel zeka işlevleriyle desteklendi. Samsung Knox ise, verilerinizi ve bilgilerinizi güvende tutuyor. Samsung Health ile sağlıklı yaşam değerlerinizi takip etmeye imkan sağlıyor.

Far Cry New Dawn İncelemesi | Hope County’e Hoşgeldiniz

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here