Ana sayfa Haber Sebastian Stepien Blizzard’a Katılmak için CD Projekt Red’den Ayrıldı

Sebastian Stepien Blizzard’a Katılmak için CD Projekt Red’den Ayrıldı

805
0
PAYLAŞ

The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077’nin yaratıcı yönetmeni Sebastian Stepien Blizzard kadrosuna katılmak için CD Projekt Red’den ayrıldı. The Witcher 3’te yaratıcı yönetmenlik yapan ve aynı zamanda Cyberpunk 2077’de hikaye anlatımı konusunda direktörlük yapan Sebastian Stepien, LinkedIn aracılığıyla Blizzard’ın Kaliforniya ofisinde yeni bir yaratıcı yönetmen olarak işe başladığını açıkladı.

Witcher’dan yeni dünyalara

Stepien, Konrad Tomaskiewicz ve Mateusz Kanik de dâhil olmak üzere The Witcher 3’te yaratıcı yönetmen üçlüsünün bir parçasıydı. LinkedIn sayfasına göre, 2006 yılında CD Projekt Red’de başladıktan sonra 2010’da öncü tasarımcı olarak terfi almadan önce yazar olarak çeşitli kademelerde çalışmış.

Geçmişine bakıldığı zaman Blizzard’ın kadrosuna hikâye anlatımı konusunda son derece yetenekli bir kişiyi kattığına dair hiçbir şüphe yok. Ancak henüz Blizzard içerisinde hangi proje için çalışacağını bilmiyoruz.

Cyberpunk 2077’yi bekleyenler hemen paniğe kapılmasınlar. Sebastian Stepien’in ayrılmasının bir sebebi kendine düşen kısmın bitmiş olması ve oyunun artık son geliştirme aşamasında olması olabilir. Tabi fikir ayrılığı yüzünden ayrılmış olma ihtimali her zaman için mevcut. Fakat uzun yıllar Witcher serisinde yaptığı katkılar göz önüne alınırsa bu pek mümkün değil gibi duruyor.

At The Gates İncelemesi | O Klan Senin Bu Klan Benim

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here