Ana sayfa Haber Shadowlands Scourge İstilası Başladı!

Shadowlands Scourge İstilası Başladı!

2841
0
PAYLAŞ
Shadowlands Scourge İstilası
Shadowlands Scourge İstilası

Shadowlands öncesinde Sylvanas Windrunner’ın Lich King’e tüm güçlerini bahşeden Helm of Domination’ı paramparça etmesinin ardından, lidersiz kalan Scourge, Azeroth’un dört bir yanına korku salmaya başladı. Şimdiyse Horde ve Alliance’ın kahramanları, yeni genişleme paketi öncesi etkinliğinde bu tehdidin karşısına çıkacak. Etkinlik, şu andan 23 Kasım tarihindeki Shadowlands çıkışına kadar devrede.

Scourge İstilası daha öce iki kez karşımıza çıktı. İlki 1.11 güncellemesi ile Naxxramas’ın gelişinin habercisi olmuştu. Diğeri ise Wrath of the Lich King eklenti paketi öncesi karşımıza çıkmıştı. Bu kez Helm of Domination kırıldığı için en tehlikeli hali ile karşımıza çıkıyor. Stormwind ve Orgrimmar’da karşılaşacağımız etkinlikte bir zombiye dönüşüp etrafa saldırma şansımız olacak. Bunu yapmak istemeyen oyuncular için ise Argent Dawn şifacıları hazır bekleyecek.

Bu iki bölümlük Scourge etkinliği, geçen ay getirilen genişleme paketi öncesi güncellemesine dahil. İki hafta sürecek olan bu etkinlikte Northrend’deki Icecrown’a gidip Argent Tournament alanında da araştırmalarımıza devam edeceğiz. Bu etkinliğin en ilgi çekici tarafı hiç şüphesiz yüksek seviyeli ekipmanları elde edebiliyor olmamız olacak. Bir diğer dikkat çeken konu ise Nathanos Blightcaller’ın World Boss olarak eklenmiş olması.

Güncellemeyle gelen diğer içeriklerse şöyle:

  • Yenilenen seviye atlama deneyimi oyuncuları yeni seviye sınırı olan 50’ye taşıyor. Bu seviye sınırı Shadowlands’in çıkışının ardından 60’a yükselecek.
  • WoW’un epik bir macerayla tamamen güncellenen yeni oyuncu deneyimi Exile’s Reach, yeni ve oyuna dönen oyuncuları temel oyun mekanikleriyle tanıştırıyor.
  • Yüzlerce yeni karakter kişiselleştirme seçeneği.
  • Yeni seviye sınırlarının desteklenmesi için eşya ve nitelik ayarlamaları.

Shadowlands Büyük Dreadlord Komplosu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here