Ana sayfa Haber Shadowlands Tüm Zamanların En Hızlı Satan PC Oyunu Oldu

Shadowlands Tüm Zamanların En Hızlı Satan PC Oyunu Oldu

27
0
PAYLAŞ
World of Warcraft Shadowlands
World of Warcraft Shadowlands

23 Kasım’da dünyanın dört bir yanındaki World of Warcraft® oyuncuları, büyük merakla beklenen sekizinci genişleme paketi Shadowlands ile Azeroth’un ahiretinin bilinmez köşelerine doğru yolculuğa çıktı. Bugünse Blizzard Entertainment, Shadowlandsin çıktığı gün dünya çapında 3,6 milyonun üstünde satış yapıldığını duyurdu. Böylece Shadowlands, tüm endüstrinin gelmiş geçmiş en hızlı satılan oyunu oldu.

Diablo III’ün rekoru kırıldı

Bir önceki endüstri rekortmeni ve diğer bir Blizzard oyunu olan Diablo® III, çıkışının ilk gününde 3,5 milyonun üstünde satılmıştı. Bugünkü duyuruyla birlikte Shadowlands’in bu dönüm noktasını geride bıraktığı ve aynı süre zarfı göz önünde bulundurulduğunda gelmiş geçmiş tüm PC oyunlarını geçtiği kesinleşti.

Ayrıca World of Warcraft marka çapında güçlü bir oyuncu etkileşimi gözlemlemeyi sürdürdü:*

  • Oyuncular son on yıla kıyasla Azeroth’ta çok daha uzun zaman geçirdi.
  • Ayrıca bu yıl oyuncuların oyunda geçirdiği toplam süre, geçen yılın aynı dönemine kıyasla neredeyse iki katına çıktı.

“Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla birlikte Warcraft evreninin bu yepyeni boyutuna adım atmak çok büyük bir heyecan oldu,” diyen Blizzard Entertainment Başkanı J. Allen Brack, sözlerine şöyle devam etti: “Oyuncuların Shadowlands’deki tüm yeni özellik ve içeriklerin tadını çıkardığını görmek de aynı ölçüde güzeldi. Ahitlerle karakterlerinin yeni yönlerini keşfetmekten tutun da yeni oyuncu deneyimi Sürgün Adası’nda WoW’a ilk kez adım atmaya kadar pek çok yeni içeriği onlara sunduk ve bunların çok daha fazlası da yolda.”

Shadowlands‘in çıkışı, World of Warcraft’ta daha önce görülmemiş bir maceranın yalnızca başlangıcı niteliğinde ve önümüzdeki haftalar ve aylar boyunca oyuncuları çok daha fazlası bekliyor. Bugünden itibaren Shadowlands 1. Sezonu başlarken genişleme paketinin ilk baskını olan gotik Revendreth yapısı Nahria Kalesi’nin kapıları da hem Normal hem de Heroic modları için açılacak. Mythic Keystone zindanları da büyük zorluklara göğüs geren Azeroth kahramanlarına değerli ödüller sunacak. Bu sezonun zindan etkisi Gururlu, kahramanların kendi başarılarını egolarının ortaya çıkardığı güçlüklerle sınayacak. Ayrıca genişleme paketinin ilk Dereceli PvP sezonunun başlamasıyla birlikte oyuncular Arena ve Savaş Meydanlarında becerilerini sergileme şansı bulacak.

Shadowlands Büyük Dreadlord Komplosu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here