Ana sayfa Kültür & Sanat Dizi Skull and Bones Oyunundan Önce TV Serisi Geliyor

Skull and Bones Oyunundan Önce TV Serisi Geliyor

13934
0
PAYLAŞ

Ubisoft’un korsan temalı oyunu Skull and Bones daha çıkışını yapmamış olmasına rağmen TV serisi için çalışmalar başlamış durumda.

Ubisoft’un film ve televizyon departmanı Atlas Entertainment ile birlikte Skull and Bones’un televizyon serisi için çalışmalara başlıyor. Hollywood Reporter’ın yapmış olduğu habere göre korsanlığın altın çağı olan 1700 yıllarında geçecek olan seri bu yıl içerisinde izleyicinin karşısına çıkacak.

Projenin içerisinde bulunan Atlas Entertainment ‘American Hustle’ gibi filmlerin prodüktörlüğünü yapmış Andy Horwitz ve Richard Suckle gibi isimleri içerisinde barındırıyor. Skull and Bones’un prodüktörü ve pilot bölümün senaryo yazarı olarak çalışacak olan Amanda Segel ise Person of Interest ve The Mist gibi yapımlarda imzası bulunan bir yapımcı.

Projenin içerisinde Ubisoft tarafından ise oyunun geliştiricilerinden Danielle Kreinik ve Ubisoft’un film ve televizyon departmanının başında bulunan Jason Altman’da yer alacak.

Assassin’s Creed adaptasyonu oyuncular ve eleştirmenler tarafından beğenilmemiş bir proje olarak aklımıza yer edinmiş durumda. Çıkış yapmamış Skull and Bones oyununun derinliği hakkında ki belirsizlikler TV serisinde Assassin’s Creed kadar eleştiriye maruz kalmayacak gibi görünüyor.

Oyun bu yıl içerisinde PC, Xbox ve PS4 üzerinde çıkışını yapacak.

Far Cry New Dawn İncelemesi | Hope County’e Hoşgeldiniz

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here