Ana sayfa Haber Skyrim Anniversary Edition Duyuruldu

Skyrim Anniversary Edition Duyuruldu

176
0
PAYLAŞ
Skyrim Anniversary Edition

Bethesda, The Elder Scrolls V: Skyrim için 10. yıl dönümünü kutlamak için başka bir sürümünü piyasaya sürüyor. The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, oyun 2011’de ilk kez piyasaya sürüldükten tam 10 yıl sonra, 11 Kasım 2021’de PC, Xbox One, Xbox Series S ve X ile PlayStation 4 için satışa sunulacak.

Ayrıca PlayStation 5 ile geriye dönük uyumluluğa sahip. Görünüşe göre Bethesda, Xbox tarafından satın alındıktan sonra bile PS oyuncularını dışarıda tutmuyor, ancak Switch sahiplerinin oyunu başka bir konsolda veya PC’de almaları gerekecek.

Anniversary Edition, Dawnguard, Hearthfire ve Dragonborn olmak üzere üç genişleme paketiyle birlikte tam oyunu içeriyor. 2016’da piyasaya sürülen Special Edition ile birlikte gelen tüm geliştirmelere sahip. Ancak bu yeni sürümün mevcut nesil konsollarda daha iyi görünmelerini sağlamak için daha yüksek kare hızlarına ve daha iyi grafiklere sahip olup olmadığı net değil.

Oyun aynı zamanda bir balık tutma gibi yeni özelliklerin yanı sıra sürüme özgü 500 adet Creation Club içeriği, görevler, zindan, bosslar, silahlar ve büyülerle birlikte geliyor. Ancak Bethesda henüz bu yeni özelliklerle ilgili ayrıntıları açıklamadı. Bu nedenle oyuncuların oyunun başka bir satın almaya değer olup olmadığını anlamak için daha fazla bilgi beklemesi gerekebilir.

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition ve Xbox Game Pass aboneleri, Anniversary Edition’da bulunan tüm ek içeriğe erişmek için oyunun Special Edition sürümü için bir Yıldönümü Sürümü yükseltmesi satın alma seçeneğine de sahip olacaklar.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here