Ana sayfa Haber Sokpop Collective Oyunları Steam’e Eklendi

Sokpop Collective Oyunları Steam’e Eklendi

225
0
PAYLAŞ

Sokpop Collective, Hollanda’daki küçük bir oyun tasarımcıları grubu ve son iki yıldır kendilerine özel bir gamejam etkinliği gibi oyun geliştirmekteler. Her ay iki yeni oyun geliştirmekteler ve onları Patreon abonelerine itch.io aracılığıyla vermekteler. Sokpop Collective şimdi oyunlarının 52’sini Steam’de yayınladılar.

Sokpop’un oyunlarının her biri için üretim zaman çizelgesinin iki hafta olduğu göz önüne alındığında, bunların çoğunlukla küçük, kısıtlanmış deneyimler olduğu anlaşılabilir. Ancak koleksiyon hakkında çarpıcı olan şey, ne kadar çeşitli olduğudur: Simmiland adlı bir tanrı olduğunuz kart oyunu, bir kuş hayatta kalma oyunu (Rook), garip bir küçük Metroidvania ve hatta bir Souls benzeri rol yapma oyunu (ayrıca bir kuş hakkında) hakkında bir kart oyunu var. Bunlardan ikisi MMO olarak sınıflandırılmış.

Sokpop’un kendine özgü bir estetiği var, ancak stüdyo her oyunun kendine özgü ve farklı hissettiği şeyleri yeterince değiştiriyor. Bazı oyunlar daha çok mimi oyunlara benzerken, diğerleri şaşırtıcı derecede tam özellikli hissettiriyorlar. Hemen hemen hepsi açık yürekli, komik ve animasyonlar genellikle 1990’ları hatırlatıyor.

Stüdyonun aylık 3 dolar seviyesindeki destekçilerin her iki haftada bir yeni bir oyun edindikleri Patreon’a gidebilir yada itch.io veya Steam üzerinden etkinleştirip etkinleştirmeyeceğinizi seçebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here