Ana sayfa Haber Star Wars: Knights of the Old Republic Remake Duyuruldu

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake Duyuruldu

47
0
PAYLAŞ
Knights of the Old Republic Remake

BioWare’in en popüler RPG’lerinden biri olan Star Wars: Knights of the Old Republic yeniden yapımı PlayStation Showcase sırasında duyuruldu. Star Wars: Knights of the Old Republic Remake BioWare tarafından değil, Star Wars: Republic Commandos’u yakın zamanda yeniden düzenleyen stüdyo Aspyr tarafından geliştiriliyor.

Aspyr, zamanında birçok Star Wars oyununu konsol platformlarına taşıdı. Episode 1 Racer, Jedi Knight: Jedi Academy ve devamı Jedi Outcast’i Nintendo Switch ve PlayStation’a getirdi. Ayrıca daha önce orijinal KOTOR’u iOS cihazlarına taşıdı.

Sony’nin blogunda geliştirici, KOTOR Remake’in çıktığında PlayStation 5’e özel olacağını açıkladı. Ancak Lucasfilm Games daha sonra oyunun PC’ye geleceğini duyurarak PC oyuncularının yüzünü güldürdü.

Orijinal KOTOR, 2003 yılında PC ve Xbox için piyasaya sürülmüştü ve genellikle tüm zamanların en iyi Star Wars ve rol yapma oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Yıllar sonra 2012’de nihayet Steam’e geldi.

Aspyr baş yapımcısı Ryan Treadwell, “Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake ile hem seriye yeni gelenlere hem de uzun vadeli hayranlara en iyi modern sürümlerin yanında yaşayabilecekleri bir deneyim sunmayı umuyoruz” dedi. Orijinali tarafından oluşturulan çığır açan yenilik standardına uyması için onu en son teknolojiyle sıfırdan yeniden inşa ederken, aynı zamanda saygın hikayesine sadık kalıyoruz.”

Gösteri sonrası bir röportaj sırasında Treadwell, orijinal KOTOR geliştirme ekibinin bazı üyelerinin yeniden yapım üzerinde çalıştığını ekledi.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here