Ana sayfa Haber Starcraft II, 10 Yaşında!

Starcraft II, 10 Yaşında!

345
0
PAYLAŞ
Starcraft II
Starcraft II

StarCraft II bugün onuncu yaşına basıyor! Blizzard, oyunun yaş gününü kutlamak adına, oyuncular tarafından talep edilen özellikleri 10. Yıldönümü Yaması’yla birlikte StarCraft II’ye getirdiklerini açıkladı. Yama şu anda bazı ek değişikliklerle birlikte resmi olarak devrede.

Starcraft II’nin Bugüne Kadarki En Büyük Yaması

Galaxy Harita Editörü güncellemeleri, yeni hikâye başarımları ve tüm co-op komutanları için yeni prestij kabiliyetleri.

All-Star Oyuncularını Savaş Sandığı Takım Ligi’nde İzleyin

Maçlar başladı bile! Bu heyecana youtube.com/starcraft adresi üstünden dahil olabilirsiniz. Dokuz takımı birbirleriyle buluşturan Savaş Sandığı Takım Ligi’nde her bir takıma bir profesyonel anlatıcı kaptanlık ediyor. Anlatıcılar tüm becerilerini ve bilgilerini sizinle paylaşacak.

Kısa Hikâyeler

StarCraft’ın Koprulu Sektörü’nde geçen ve her biri tek bir ırka odaklanan yeni kısa hikâyeler çıkarıyoruz. Bunlardan ilkiyse Alex Acks’in yazdığı “One People, One Purpose” olacak.

Starcraft II Esporunun En İyi 10 Maçı

Geliştirici ekibinin üyeleri, StarCraft II esporunda son 10 yılda gerçekleşen en güzel anları, kişisel favorilerini ve unutulmaz sürprizleri sizlerle paylaşacak.

Giriş Yapma Ödülü: White-Ra Anlatıcısı

27 Temmuz – 8 Ekim tarihleri arasında oyuna girerek yeni anlatıcı Protoss uzmanı White-Ra’yı ücretsiz olarak açabilirsiniz!

StarCraft II 10. Yıldönümü yamasında gelecek yeni içerikler hakkında daha fazla bilgi için: https://starcraft2.com/en-us/news/23463124

Hearthstone Yeni Eklenti Paketi 6 Ağustos’ta Sizlerle

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here