Ana sayfa Haber StarCraft II Yeni Savaş Sandığı Şimdi Oyunda!

StarCraft II Yeni Savaş Sandığı Şimdi Oyunda!

308
0
PAYLAŞ
StarCraft II
StarCraft II

StarCraft II Savaş Sandığı, yeni görünümler ve yepyeni bir topluluk turnuvasıyla karşınızda!

Oyunculara yeni görünümler, spreyler, ifadeler ve fazlasını sunan Savaş Sandığı 6, ayrıca oyun severlere StarCraft II yorumcusu ve turnuva organizatörü Wardi’nin ortaklığıyla gerçekleşecek bir topluluk turnuvası olan Savaş Sandığı Takım Ligi’ne (War Chest Team League) destek olma şansı sunacak.

Savaş Sandığı, oyuncuların StarCraft II esporuna destek vermesine ve bununla beraber 80’in üstünde oyun içi içeriği açmasına olanak tanıyacak. Terran, Protoss ve Zerg ırklarının her biri için ayrı bir Savaş Sandığı bulunuyor. Bu sandıklar birim görünümleri, çıkartmalar, spreyler, ifadeler ve simgelerle dolu. Birkaç hafta süren aşamalarla ilerleyecek Savaş Sandıkları, oyuncuların Versus veya Co-op karşılaşmalarında XP kazanarak açabileceği ödül setlerine sahip.

Ayrıca Wardi’yle giriştiğimiz işbirliğinin parçası olarak Savaş Sandıklarından elde edilen gelirlerin 150.000 $’lık bir kısmını, toplulukça düzenlenen Savaş Sandığı Takım Ligi adındaki turnuvaya aktaracağız. Dokuz profesyonel StarCraft II yorumcusunu becerilerini sergilemeleri ve turnuvada yarışacak dört oyunculu takımları belirlemeleri için görevlendirdik. Dört hafta boyunca sürecek turnuvamız iki aşamadan ve sekiz günlük yayından oluşacak. Turnuvanın tüm ayrıntıları, anlatıcıların kim olacağı ve nasıl katılacağınıza dair bilgiler için takipte kalın.

Savaş Sandığı Takvimi

  • 11 Haziran 2020: 1. Aşama
  • 9 Temmuz 2020: 2. Aşama
  • 6 Ağustos 2020: 3. Aşama

Savaş Sandığı 6’nın aşamalarını etkinliğin bitiş tarihi olan 1 Ekim 2020’ye kadar tamamlayamazsanız merak etmeyin. Tüm Savaş Sandığı görünümlerini ileri bir tarihte satın almak mümkün olacak.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here