Ana sayfa Haber SUPER BOMBERMAN R ONLINE, Playstation, Switch ve PC’ye Geliyor!

SUPER BOMBERMAN R ONLINE, Playstation, Switch ve PC’ye Geliyor!

186
0
PAYLAŞ
SUPER BOMBERMAN R ONLINE

Konami Digital Entertainment, B.V. bugün yaptığı açıklamayla SUPER BOMBERMAN R ONLINE’ın 27 Mayıs’ta PlayStation®4, Nintendo Switch™ ve PC için Steam’e geleceğini açıkladı. Oyunun oynaması ücretsiz ve dijital olarak indirilebileceği ve PlayStation®5 ile de uyumlu olacağı belirtiliyor.

SUPER BOMBERMAN R ONLINE’da oyuna gelen yenilikler arasında yeni bir sezon sistemi bulunmakta. Sezon sistemine dahil olan platformlar arasında Google Stadia da var. Oyundaki her sezon üç ay sürecek. Yepyeni eşyaları, kozmetikleri ve yeni bir Bomber kahramanı da beraberinde getiriyor. 1. Sezonun kahramanı Old Snake Bomber, Metal Gear Solid’den eski bir dostumuz. Kendisine oyun içi “Bomber Coins”leri toplayarak sahip olabilirsiniz.

SUPER BOMBERMAN R ONLINE

Belli bir sezona ait eşyalar ve kozmetikler sadece o sezon boyunca elde edilebilmekte.
SUPER BOMBERMAN R ONLINE, Silver ve Gold Pass adı verilen iki kademeli bir “Battle Pass” sistemine sahip. Silver Pass tüm oyunculara açık ve oyuncuların Battle 64 modunu oynadıkça yeni kozmetikler, aksesuarlar ve pozlar gibi çeşitli kazanımlar elde etmesini sağlıyor. Silver Pass’in toplamda 100 seviye olduğu düşünülürse oyuncuları her sezon oldukça zengin oyun içerikleriyle birbirinden keyifli hediyelerin ücretsiz olarak beklediğini söylemek mümkün.

Gold Pass ise 100’den fazla seviyeye sahip. Zorunlu olmayan bu pass oyunu birebir etkilemeyen çok özel eşyalar ve kozmetiklere sahip. Gold Pass, platform mağazasından ya da oyun içi mağazadan 800 Bomber Coins karşılığında alınabiliyor. Bomber Coins’lerin Gold Pass ödülleri olarak da kazanılabildiğini ekleyelim. Hem Silver hem de Gold Pass içerikleri tamamen mevcut sezona özel ve üç ayın sonunda. Sezon bittiğinde yeni sezondaki ödülleri kazanmak için oyuncular seviyeleri en baştan yeniden atlamaya başlıyor.

Oyunun çıkışından önce KONAMI, kendi içeriklerini geliştirmek isteyen oyuncular için Oyuncu İçeriği Geliştirme videoları yayınlanacak. Bu konuda daha fazla bilgiyi çıkışından önce oyunun resmî sitesinde bulabileceksiniz.

Son olarak, SUPER BOMBERMAN R’ın iki milyondan fazla kopya satmasını kutlamak adına KONAMI, SUPER BOMBERMAN R ONLINE oyuncularına “Double Platinum Cake” kostümünü hediye edecek.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here