Ana sayfa Haber Teamfight Tactics Mobil Platformlara Geliyor!

Teamfight Tactics Mobil Platformlara Geliyor!

635
0
PAYLAŞ

Riot Games, otomatik savaş türündeki strateji oyunu Teamfight Tactics ile ilgili yeni yıl projelerini oyuncularla paylaştı. 2019 yılının Haziran ayında oyuncularla buluşan Teamfight Tactics (TFT), Mart ayında pek çok yenilikle karşımızda olacak.

League of Legends’ın yapımcıları tarafından geliştirilen TFT, 25 Haziran 2019’da Türkiye’deki oyuncularla buluşmuş, ardından Kasım ayındaki Set 2 güncellemesiyle gelen yeni sınıflar ve elementlerle oyun rekabetini doruğa çıkarmıştı. Riot Games, dün yayınladığı video ile TFT ile ilgili yeni gelişmelerini duyurdu.

Otomatik savaş türündeki moduyla derin bir oyun deneyimi sunan TFT, çıkış döneminden günümüze pek çok yenilikle geliştirilmeye devam ediyor. Riot Games, oyunculara yepyeni deneyimler sunulacak “TFT Set 3” güncellemesini Mart ayında getireceğini duyurdu.

Teamfight Tactics Mart ayında mobile geliyor!

Mobil versiyonu büyük merakla beklenen TFT, 2020 Mart ayı itibariyle mobil platformlarda karşımıza çıkacak. Bu yeni deneyimi yaşamak isteyen oyun tutkunları, aşağıdaki adresten Mobil Taktik Savaşları’na ön kayıt yaptırabilirler.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here