Ana sayfa Haber The Division 2 Birinci Yıl Yol Haritasının Detayları Paylaşıldı

The Division 2 Birinci Yıl Yol Haritasının Detayları Paylaşıldı

664
0
PAYLAŞ

Ubisoft, The Division 2 birinci yıl yol haritasının detaylarını bizlerle paylaştı. Hikaye eklentilerinin yanı sıra ganimet kutularının varlığı da yapılan açıklamayla ortaya çıktı.

Bizlerle paylaşılan The Division 2’nin yol haritasında bütün oyuncuları sevindiren bir habere sahip, oyuna eklenecek olan bütün özellikler ücretsiz olarak edinilebilecek. Sezon Bileti sahiplerinin Ubisoft oyunlarından tanıdığımız yedi gün önceden erişim hakkına sahip olacağı hikaye içeriği ücretsiz olacak.

Ayrıca oyuna her yeni hikaye ile eklenecek olan özel alt sınıflar ise Sezon Bileti sahipleri tarafından anında erişilebilir olacak. Sezon Biletine sahip olmayan oyuncular ise bu alt sınıfları açmak için oyunda bazı görevleri tamamlamak zorunda.

Hikaye olarak karşımıza çıkacak olan üç bölümün ikisinin isimi ve kısmı detayları da bizlerle paylaşıldı. D.C Outskirts: Expeditions ismine sahip ilk hikayede Outcast ve The Black Tusk gruplarını yenilgiye uğratarak Warshington etrafındaki bölgeleri özgürleştireceğiz.

Pentagon: The Last Castle isimli ikinci hikaye ile isminden de anladığımız gibi Pentagon içerisine girerek bazı sırları ortaya çıkarmaya çalışacağız. Detayları ve isimi paylaşılmamış olan üçüncü hikayenin detaylarının ilerleyen günlerde ortaya çıkacağını düşünüyoruz.

Ayrıca yapılan açıklamada gözümüze çarpan bir diğer detay ise birinci oyundan tanıdığımız ganimet kutularının oyunda olacağı oldu. Ganimet kutularını yapacağımız özel görevlerden edineceğimiz özel para birimi ile edinmenin yanı sıra oyuncular gerçek parayla ganimet kutularının satın alabilecekler. Ubisoft ganimet kutularının sadece kozmetik içerdiğini özellikle vurgulamış durumda.

The Division 2 15 Mart tarihinde PC, PS4 ve Xbox üzerinde çıkışını yapacak.

Fortnite Korsan Temalı 8. Sezonu Başladı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here