Ana sayfa Haber The Division 2 Epic Store Üzerinde Çıkış Yapacak

The Division 2 Epic Store Üzerinde Çıkış Yapacak

657
0
PAYLAŞ

Mart ayında bizlerle olacak olan The Division 2, Epic Store ve Uplay üzerinden PC oyuncularıyla buluşacak.

Oyuncular tarafından heyecanla beklenen oyunun Epic Store ve Uplay üzerinden satışa sunulacağı haberi Ubisoft ve Epic Games tarafından yapılan açıklamayla bizlerle paylaşıldı. Ayrıca yapılan açıklamanın ardından oyunun Steam üzerinde bulunan sayfası da kapatılmış durumda.

Epic Store üzerinden ön satış ile oyunun normal, Ultimate ve Gold versiyonunu satın alan oyuncuların otomatik olarak Beta sürecine katılma hakkı kazanacağı da bizlerle paylaşıldı. Oyunu daha önce ön satışla Steam ya da başka bir online alışveriş kanalından alan oyuncularında aynı haklara sahip olacağı da açıklananlar arasında.

Ubisoft ve Epic Games’in paylaştığı bir diğer önemli detay ise firmaların bu yıl içerisinde çıkacak olan diğer oyunlarda da birlikte çalışma kararı oldu. Ancak henüz hangi oyunların Epic Store bünyesine katılacağı hakkında kesin bir bilgimiz yok.

The Division 2 Hakkında Bildiklerimiz

Washington, DC’de geçecek olan oyunda bizleri ilk oyundan farklı olarak yeni özellikler bekliyor. 8 kişilik Raid, yeni sınıf sistemi, ganimet gibi bir çok yenilik bizlerle olacak.

The Division 2, 15 Mart tarihinde PC, PS4 ve Xbox One üzerinde çıkış yapacak.

Alien: Blackout Mobil Oyun Olarak Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here