Ana sayfa Haber The Division 2 Hakkında Tüm Bildiklerimiz

The Division 2 Hakkında Tüm Bildiklerimiz

843
0
PAYLAŞ

İlk The Division oyunu büyük beklentiler içerisinde çıkışını yaptı. Bunda büyük ölçüde bu dünyanın yaratıcısı Tom Clancy’nin etkisi de vardı. Ancak bitmeyen teknik aksaklıklar ve çözülemeyen hileci oyuncu problemleri uzun bir süre The Division’ın başından eksik olmadı.

Oyun son günlerinde büyük ölçüde düzelmiş ve keyifli bir şekilde oynanabilir hale gelmişti ancak kaybettiği oyuncu kitlesini geri kazanması için daha radikal bir çözüm gerekti. İşte bu radikal çözüme bakıyoruz. Disivion 2 hem hikâyeyi ilerletirken hem de ilk oyundaki hatalardan ders çıkartarak derli toplu bir oyun olarak geliyor gibi görünüyor.

The Division 2 Hikâyesi 

Devam oyununda New York’tan sonra salgının etkisi altına aldığı Washington’a gidiyoruz. Hükümet tam anlamı ile etkisiz hale gelmiş ve ülke iç savaşa sürüklenmiştir. Ortaya çıkan gruplar bölgenin üstünlüğü için birbirleri ile savaşmaktadır. Division ajanı olarak işleri yoluna sokmaya çalışacağız.

Multiplayer ve Dark Zone

Yeni oyun 3 farklı Dark Zone ile gelecek. Georgetown, Waterfront ve Capital station bu bölgelerin isimleri. Dark Zone temel olarak eskisi gibi olsa da Rogue sisteminde biraz değişiklik var. Öncelikle 3 farklı Rouge seviyesi var.

Ölümcül olmayan aktiviteler sizi ilk seviyeye sokacaktır. Ancak diğer Division ajanlarını öldürmeye başlayınca ilk olarak 2. seviyeye daha sonra ise toplu bir şekilde insan avına dönüeşecek olan son seviyeye gireceksiniz.

Pvp’de ise Conflict adı altında yenilenmiş. Bu mod Ghost Recon: Wildlands’teki Ghost War moduna oldukça benziyor. Skirmish ve Domination modlarını 4 kişi ile rakip oyunculara karşı oynayabileceğiz.

PC Sürümü

Oyunun PC sürümünün özellikle bir port olmadığı ve diğer platformlar ile beraber geliştirildiği belirtilmiş. En ilgi çeken özellik ise 5 yıl önceki bilgisayar da bile halen yüksek bir performans verecek şekilde optimize ediliyor olması. Ancak 4K, HDR ve geniş ekran desteği ise oyunla birlikte gelecek olan özeliklerde sadece bir kaçı.

Geçtiğimiz aylarda oyun için gelecek olan yeni mod ve marka sistemlerinden bahsetmiştik. Henüz bu sistemler hakkında deiğiş bir bilgiye ulaşmadığımız için bu bilgilerin güncelliğini koruduğunu düşünebiliriz.

The Divison 2 15 Mart tarihinde çıkışını yapacak.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here