Ana sayfa Haber The Division 2 İçin Gelecek Olan Yeni Set Sistemi

The Division 2 İçin Gelecek Olan Yeni Set Sistemi

1230
0
PAYLAŞ

Tom Clancy’s The Division 2 E3 oyun fuarında ilgi çeken oyunlardan biri oldu. İlk oyundan yaklaşık 6 ay sonra yaz sıcaklarında geçecek olan oyun bizi Washington DC şehrine götürecek. İlk oyun ilk çıkış yaptığında güzel bir ivme yakalamış ancak daha sonra bu ivmeyi sürdürme konusunda başarılı olamamıştı.

Ancak görünüşe göre oyunun yapımcıları ilk oyundan ders alarak ikinci oyunu çok daha güzel bir şekilde hazırlıyor gibi görünüyorlar. Yapılan en son açıklama ile oyuna yepyeni bir set sistemi getiriliyor. Brand veya çevirisini yaparsak marka olan bu sistem mevcut set sistemini detaylandıracak.

Brand sistemi nedir?

İlk Division oyununda set parçaları ancak oyunun sonunda elde etmeye başlıyorduk ki ikinci oyunda da aynı durum söz konusu. Fakat artık düşen eşyalar bir markaya ait olacak ve oyunun başından itibaren erişimimize açık olacak. Örnek vermek gerekirse Petrov Defense markasına ait parçalar giymeye başladığımızda bu markaya ait set özellikleri kazanmaya başlayacağız. Her marka seti 3 adet özellik sunacak. Aynı zamanda bir adet rastgele Talentda gelen özelliklerden biri.

Her marka toplamda 3 özellik veriyor ve 6 parça eşyamız var. Oluşturulabilecek kombinasyon sayısı oldukça fazla ve bunlar sadece marka setlerinden gelecek olan özellikler daha oyun sonunda aldığımız set parçalarında gelecek özelliklerden bahsetmiyorum bile. Bu özellik oyuna bir derinlik katmak adına son derece yerinde bir ekleme olmuş diyebiliriz. The Division 2 15 Mart 2019 tarihinde çıkışını yapacak.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here